Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 13 maj 2023

Afrobeats Party

21:00 - 23:55

DJ MOF!YAH er klar til igen at spille brandvarme rytmer hele aftenen. Du kan glæde dig til at danse til bl.a. Burna Boy, WizKid og Tekno.
 

Afrobeats er en vestafrikansk musikgenre som blander genrer som hiphop, dancehall, soca, R&B m.m. Genren har sin oprindelse i Nigeria, Ghana og Storbritannien i 00’erne og 10’erne. Afrobeats henter også inspiration fra genren ”Afrobeat” og Fela Kuti i 60’erne og 70’erne.

 

DJ MOF!YAH (DK)
DJ MOF!YAH har bragt varme toner til mange dansegulve i Danmark og Sverige. Hun har bl.a spillet på Distortion, Vega, Copenhagen Pride, P3 Din Gata og har opvarmet for UK rapperen Ms Banks og DK rapperen FVN.

Mof!yah bruger sine afrikanske rødder som inspiration til at bevæge sig rundt i genrer som Afrobeats, Hip Hop, R&B og Reggaeton.

 

 

Kaka (Live) 

Dansk rapper og dancehall artist, er kendt under navnene KAKA eller BIGG KAKA.

Kaka er bedst kendt for sit lyn hurtige maskingeværs flow, – eller som Politikken skrev det “Den skarpeste dancehall tunge” det gør sig bl.a gældende i hit numrene “Giv mig et Smil” – “Reggaejam” og “Dansk dancehall” ,- de to sidst nævnte udkom på hans debut ep KAKA EP.

Men også de mere dybe tekster mestrer den dansk tanzanianske kunstner, som det især kan høres på hans nummer “En Sidste Sang”, der blev P3’s uundgåelige, og sikrede kaka en guldplade. Han har spillet på næsten samtlige af de store scener og festivaller i Danmark, med bl.a sit reggae hold, DonkeySound! Kakas energi på en scene er unik og sprudlende, og smilet smittende!

 

 

PROGRAM

21.00: DJ Mof!yah sørger for gode vibes

00.00: Kaka (Live performance)

00.15: DJ Mof!yah sørger for gode vibes

02.00: Tak for i aften. 

 

Vi glæder os!
Absalon & DJ MOF!YAH

 

Billetpris: 100 kr.
Aldersgrænse til fest i Absalon er 21 år.

 

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest ❤