Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
fredag 03 maj 2024

AFROBEATS FEST

21:00 - 2:00 Salen 100 kr

DJ MOF!YAH er klar til igen at spille brandvarme rytmer hele aftenen. Du kan glæde dig til at danse til bl.a. Burna Boy, WizKid og Tekno. Denne aften kan du også opleve dance perfomance med Finality Crew!

Afrobeats er en vestafrikansk musikgenre som blander genrer som hiphop, dancehall, soca, R&B m.m. Genren har sin oprindelse i Nigeria, Ghana og Storbritannien i 00’erne og 10’erne. Afrobeats henter også inspiration fra genren ”Afrobeat” og Fela Kuti i 60’erne og 70’erne.

DJ MOF!YAH (DK)
DJ MOF!YAH er en kvindelig afro DJ som har bragt varme toner på adskillige dansegulve i Danmark, Sverige, Norge og Schweiz. Hun har bl.a spillet på Roskilde Festival, Distortion, Copenhagen Pride, North Side, P3 Din Gata, Nibe Festival og har opvarmet for CKay, Omah Lay, Tayc, Diamond Platnumz, DJ Maphorisa, L.A.X., TxC, Ms Banks og FVN. Hun bruger sine afrikanske rødder som inspiration til at bevæge sig rundt i genrer som Afrobeats, Amapiano, Hip Hop, R&B og Reggaeton.

FINALITY CREW (SE)
Finality er en nystartet dansegruppe på 3 piger fra Malmø med dansebaggrunde fra forskellige retninger. Sammen tilbyder de alt fra kommerciel, dancehall, afro, hiphop og heels. Gruppen repræsenterer mangfoldighed på mange forskellige måder. Ticky, Ida og Inezio går sammen under navnet Finality, der repræsenterer gruppens mål “The quality of being final and impossible to change”. Finality supportede med stor success åbningsshowet for Ayra Starr i København.

Eebz Bio (DK)
Eebz har genfundet sig selv i et helt nyt musikalsk univers. Her tager han lytteren med på en rejse gennem sine egne livsperspektiver og oplevelser. I de 2,5 års fravær fra den danske musikscene og nu som 29 årig har Eebz i mellemtiden gjort sin debut i filmbranchen hvor han havde store roller i DR Serien “Hooligan” Sæson 2 og Netflix serien “Copenhagen Cowboys”, hvor sidstnævnte er instrueret af ingen andre end Nicolas Winding Refn som står bag Hollywood filmen “Drive” med Ryan Gosling og de danske “Pusher” film serier.
Med gambianske rødder, en opvækst på Nørrebro, København samt 2 års ophold og skolegang i England har det gjort Eebz rig på oplevelser som  både har været gode og dårlige. Mange af de oplevelser afspejles i den musik, som artisten Eebz åbner det her nye kapitel med.

 

Vi glæder os!

Absalon & DJ MOF!YAH


 

PRAKTISK INFO:

Billetpris: 100 kr.
Aldersgrænse til fest i Absalon er 21 år.

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest ❤