Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
lørdag 16 dec 2023

AFLYST – Kreativ improvisationsdans workshop

14:15 - 16:15

Kom med på en inspirerende og kreativ workshop i improvisation & guidet dans.

 

Vi starter med blid opvarmning. Oftest understøttet af kort meditation eller fokus på åndedrættet. Stræk og tid til at lande i kroppen. Herfra vil vi gennem guidet improvisation fokuserer på forskellige bevægelsesmønstre, dansekvaliteter og udtryk.

 

Vi vil arbejde på at skabe ud fra vores egen fantasi for at fremme vores individuelle udtryk gennem leg, fordybelse og forene specifikke øvelser med den frie bevægelse.
Bevidsthed og kropsforståelse er i fokus, samt udforskelse af danseglæden, der bliver vækket gennem workshoppens struktur og forløb.

 

Der vil være tid til fordybelse og mulighed for at skubbe til vores grænser og ideer omkring hvad der er muligt. Overraske os selv for dermed at skabe nye måder at udtrykke os på. Åbne op for kreativitet med en legende og let tilgang til dansen. En mulighed for at udforske og frisætte dit kreative potentiale gennem bevægelse. Alt sammen til bevægende og inspirerende musik. Hver for sig og med hinanden i trygge og uformelle rammer.

 

Alle er velkomne.

 

Om underviseren

Underviser, Cathrin Elenor Nørgaard er uddannet moderne danser fra Contemporary Dance School Hamburg, og har både danset og undervist i Danmark og udlandet. Hun har arbejdet med flere genrer inden for moderne dans og improvisation, og lægger vægt på at skabe et trygt rum for udvikling og vækst inden for fri bevægelse, moderne dans og teknik.

 

Praktisk info

Tidspunkt: 14.15-16.15

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Pris: 150 kr.

Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Medbring tøj du kan bevæge dig i og en vandflaske.