Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
torsdag 25 maj 2023

AFLYST – ELEKTRONSIK MUSIKFORLØB

16:00 - 18:00

Har du lyst til at omdanne dine musikalske ideer til elektronisk musik, så kom med når vi på dette forløb vil lære at skabe elektronisk musik.
 

På dette elektroniske musikforløb vil du lære at omsætte dine musikalske ideer og tanker til elektroniske musikproduktioner på computeren. Om du kan li pop, techno, house eller country er sagen underordnet, for der er ingen begrænsninger for hvad vi kan omsætte til elektroniske beats og produktioner.

 

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lege og eksperimentere i krydsfeltet mellem sangskrivning og musikproduktion men med fokus på elektronisk musik. Om du har erfaring eller ej er underordnet. Kurset tager udgangspunkt i den enkeltes individuelle niveau. Vigtigst er din lyst til at skabe musikalske skitser, som vi i fælleskab hjælpes ad med at få til at flyve. Vi vil bl.a. dykke ned i basal indspilningsprocedure og mix-teknik, kreativ proces, eksperimenterende lydkilder/sampling og remixes.

 

Vi vil udelukkende arbejde i musikprogrammet Ableton Live, som kan downloades til både Mac og PC gratis i en prøveperiode på 90 dage. Du kan hente det HER. Download og installer gerne programmet inden kursusstart. 


Medbring dine favorit skitser som du kan arbejde på på forløbet.

 

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Vores underviser

 

Underviser på kurset er Andreas Stent. Andreas arbejder som både DJ, producer, sangskriver og artist for både danske og udenlandske artister. Andreas er resident DJ i Absalon og ved hvordan man sætter gang i en god fest.

 

 


PRAKTISK INFO

 

Vi mødes onsdage d. 24 og 31 maj og d. 7 og 14 juni fra kl. 16-18 i Tårnværelset på 3. sal i Absalon.

Du kommer derop via trappen i indgangen. Der er ingen elevator.

Det koster 400 kr. at deltage. Du kan købe din billet her på siden. Billetten kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.