Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 19 feb 2022

AFLYST – Contact Improvisation

10:00 - 12:00

Contact improvisation er en legende og nysgerrig måde at danse og bevæge sig på. Det handler om spontanitet, fleksibilitet og om at udforske, hvad der opstår, når der ikke er nogen fast form. Til contact improvisation skaber vi dansen sammen. Genren har rødder i New Yorks contemporary dansescene.
På denne workshop vil vi primært arbejde med de mere tekniske aspekter af contact improvisation. Vi skal både danse solo, i par, og i større grupper. Vi kommer i dybden med grundlæggende principper som vægt, floorwork, og kontinuitet i vores bevægelser. Forhåbentlig bliver vi klogere på hvordan vi kan bevæge os med lethed, ro og jordforbindelse, og hvordan dette kan hjælpe os til at finde flow i dansen.

I den sidste del af workshoppen laver vi en lille ’danse-jam’, hvor vi afprøver nogle af de øvelser, vi har arbejdet med. Du behøver ikke have erfaring med dans eller contact improvisation. Alle kan være med. Kom i tøj, du kan bevæge dig i.

Om underviser Fanny Henningsen:
Fanny er en multidisciplinær danser indenfor flere genrer, men især contemporary dans. I de senere år har Fanny også arbejdet med kontaktimprovisation, yoga, og somatisk terapi. Fannys hold har plads til grin, spontanitet, intimitet og fordybelse.

Vi glæder os til at bevæge os med jer!

Fanny & Absalon

 


 

PRAKTISK INFO
Pris: 100 kr. Køb din billet på forhånd online eller i baren lige inden holdet starter.

Vi er i Klubben på 1. sal

Kl. 10-12