Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: ABSALONS KOR
onsdag 02 okt 2024

ABSALONS KOR – Begynder- let øvet

16:30 - 18:30 Tårnværelset 3. sal 1600 kr.

Kom og syng med i Absalon koret!

Absalonkoret er for alle sangere. Både dem, der er vant til at synge sammen med andre, og dem, der har mest sangerfaring hjemme fra badet. I efteråret har vi både et hold for begyndere og et for øvede korsangere.

De to hold:

Begynder-let øvet
Et hold, hvor vi starter fra bunden og får det basale på plads. Du behøver ikke være helt grøn, men det er ok, hvis du er. Sangene er på et niveau, hvor alle kan være med, men hvor du også bliver udfordret lidt, så du udvikler dig i et passende tempo.

Eneste krav til dig er gåpåmod og viljen til at have det sjovt, imens du udvikler dig som sanger i et rart fællesskab. Det er ikke nødvendigt at kunne læse noder.

Øvet
Holdet for dig, der har sunget i kor før og som har en basal forståelse for sangteknik og rytmik. Her forventer vi at du kan holde din stemme i harmonien, og sangene vil udfordre mere og give mulighed for at du kan udfolde dine evner som korsanger. Korlederen tilpasser arrangementerne, så sværhedsgraden passer til holdet, og så det er sjovt for alle at være med.

Du behøver ikke nødvendigvis at kunne læse noder, men de vil være tilgængelige for dem, der kan.

Fælles for begge hold er at koret er et trygt sted, hvor du kan udvikle dig i en læringsproces sammen med de andre. Det er med andre ord helt ok at lave fejl, for det er sådan vi bliver bedre.

Det er okay, hvis der er et par øvegange, hvor du ikke kan komme, men i så fald forventes det at du øver dig hjemme, så du holder dig up to date med resten af koret.

 

Om vores korleder
Mathias er uddannet korleder og bandleder fra Københavns Universitet. Han har selv sunget i Københavns Drengekor og elsker musik lige fra pop til punk til reggae og rap battles. Han har desuden en forkærlighed jamaicansk musik.

”For mig er det vigtigt med en nærværende og kreativ stemning, hvor jeg har en plan, men hvor der også er plads til at vi kan “jamme” lidt og få sangene til at lyde på vores egen måde som gruppe. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Absalonkoret!”

 

PRAKTISK INFO

Koret er et forløb over 16 onsdage fra 16:30-18:30.

Undervisningen foregår på engelsk.

Vi starter onsdag d. 28. august og mødes frem til d. 18 december. Koret mødes ikke i efterårsferien d. 16 oktober.

Det koster 1600 kr. at være med. Du kan købe din billet via billetlinket nedenfor. Billetten kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Vi er i Tårnværelset på 3. sal. Du kommer derop ad trappen ved indgangen.