Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
fredag 24 mar 2023

Absalons Battle of the Bands

20:30 - 23:55

Kom med på jagten efter Absalons bedste band 2023! Eller vil du være Absalons bedste band?
 

8 bands og solister skal battle om titlen som Absalons bedste, og du kan være med til at vælge hvem det bliver!

 

Udover jer, vil der være en knivskarp jury, der også har en finger med i spillet.

 

Juryen består af:

 

  • Bbybites
  • Lucky Lo
  • Simone Perna

 

Der vil være to indledende runder d. 24. februar og d. 24. marts, hvor 4 bands hver aften vil få chancen for at kvalificere sig til finalen d. 8. april.

 

Til anden semifinale kan du møde disse artister:

AK

 

AKs musikunivers kan beskrives som følsomt, inderlig, elektronisk indie/alternativ-pop.  Musikken er personlig i både tekst og lyd, med fokus på melodi, harmonik og rytmik, og bærer præg af en kærlighed for at eksperimentere med vokalen.  AK skriver selv teksterne, producerer og indspiller vokal og andre instrumenter. Til nogle af de nyere produktioner med sparring fra Søren Christensen.

 

Benedict Firemonkey

 

Benedict Firemonkey er en gruppe weirdos fra Malmø. De er legesyge, og deres lyst til at eksperimentere vejleder dem i musikken. De kan allerbedst lide Rock n Roll, og laver sange med en begyndelse og slutning, gerne krydret med lidt gode hooks. Og så er de heller ikke bange for en smule disco!

 

BOEL

 

Med medrivende melodier og R&B-inspirerede grooves, formidler BOEL det knuste hjertes tanker med en blændende og nærværende vokal i det elektroakustiske univers. Den 21-årige singer/songwriter og producer, Lukas Boel, er i foråret 2023 aktuel med sit debut-album Bad Connection. Glæd dig til et brag af et show, der byder op til både dans og en skulder at græde på.

 

Helgoland

 

Helgoland laver dansksproget rockmusik. Sangene er intense og ligefremme med tekster, der observerer verden fra et meget personligt perspektiv. Musikken har høj energi, og går på line mellem aggressivitet og oprigtighed, appel og frastødning. På scenen giver de et hårdtslående show der både vil røre dig og få gang i fødderne.  

 

Kunne du tænke dig at se hvem der skal være med i første semifinale? Så se her: Første Semifinale

 

Praktisk information:

 

Hvert act får et set på 20 minutter, til at vise hvorfor de skal være Absalons bedste band! Efter de 20 minutter, vil de få feedback fra vores dommerpanel.

 

Når aftenens 4 acts har spillet, vil to gå videre til finalen d. 8. April. Én som dommerpanelet vælger og én som publikum vælger. Den endelige vinder til finalen vælger juryen.