Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
fredag 24 feb 2023

Absalons Battle of the Bands + Efterfest

20:30 - 23:55

Kom med på jagten efter Absalons bedste band 2023! Eller vil du være Absalons bedste band? 8 bands og solister skal battle om titlen som Absalons bedste, og du kan være med til at vælge hvem det bliver!

 

Udover jer, vil der være en knivskarp jury, der også har en finger med i spillet. Juryen består af Bbybites, Lucky Lo og Simone Perna.

 

Der vil være to indledende runder d. 24. februar og d. 24. marts, hvor 4 bands hver aften vil få chancen for at kvalificere sig til finalen d. 8. april.

 

Til første semifinale kan du møde disse artister:

 

MONSON

En original, progressiv og postmoderne rock-lyd, som trækker lytteren igennem et eksistentielt tekstunivers, der bearbejder det at miste og længes. MONSON er et Aarhusiansk pop-rock band bestående af fem venner, forsanger Mikkel Utoft, producer Emil Elsborg, og instrumentalister Mikkel Rebsdorff, Sebastian Melchior og Lasse Krarup, som elsker at spille musik sammen.

 

Mooseknuckle

Når Mooseknuckle træder ind på scenen kan du forvente en ordentlig omgang elgerock. Mooseknuckle leger med genre, dynamik og underspillet humor, der tager lytteren med på et psych grunge eventyr med både indie love, shockrock og gys. Gruppen fra København består af Jake Blomkvist, Anders Blomkvist, Mathias Arendt og Mads Dyrholm.

 

Nabolag

Nabolag er et nordisk og dansksproget eksperimentelt indierock band, der består af seks venner, der mødte hinanden i gymnasiet. De kommer fra forskellige musiktraditioner – nogle har brugt deres tid på at synge i kor, nogle på at lave singer/songwriter-musik og andre sidder stadig fast musik fra 70’erne. Nabolag arbejder meget kollektivt med deres musik, og kan desuden godt lide at eksperimentere med strukturen og måden de spiller sangene på.

 

your hands

your hands’ musik udspænder rammen om en ny dansk artist der med kejtet charme og finurlig finesse, også lægger livet i hænderne på lytteren. Teksterne er sympatiske stemningsbilleder fulde af hverdagens små, men alligevel betydningsfulde overraskelser og en sammensætning af alle de forskellige fragmenter af den omverden, der møder ens blik, når man ser op og – ikke mindst – ser ud.

 

Se hvem der spiller til den anden semifinale.

 

Når semifinalen slutter kl. 23.30, vil der være efterfest til kl. 02, med DJ, diskokugle og dansegulv!

 


 

PRAKTISK INFORMATION

 

Dørene åbner kl. 20, så kom i god tid så I er klar til showstart kl. 20.30

 

Man kan købe billet i døren hvis der ikke er udsolgt

 

Hvert act får et set på 20 minutter, til at vise hvorfor de skal være Absalons bedste band! Efter de 20 minutter, vil de få feedback fra vores dommerpanel.

 

Når aftenens 4 acts har spillet, vil to gå videre til finalen d. 8. April. Én som dommerpanelet vælger og én som publikum vælger. Den endelige vinder til finalen vælger juryen.