Søg
Close this search box.

Folkehuset Absalon

Søg
Close this search box.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
onsdag 21 feb 2024

Absalons Battle of the Bands

20:00 - 23:55

Kom med på jagten efter Absalons bedste band 2024!
 

6 fede bands og solister skal battle om titlen som Absalons bedste, og du kan være med til at vælge hvem det bliver!

 

Udover jer, vil der være en knivskarp jury, der også har en finger med i spillet.

 

Der vil være to indledende runder d. 21. februar og d. 13. marts, hvor 3 bands hver aften vil få chancen for at kvalificere sig til finalen d. 5. april.

 

Til første semifinale kan du møde disse 3 acts:

 

Tiny Emperor

Tiny Emperor er en elektronisk brødreduo fra Stockholm, Sverige. Deres musik skaber et interessant mix af indie-baseret musik med mere IDM-påvirkede instrumentaler. Duoen har en lyd, der er fyldt med en majestætisk og længselsfuld stemning kombineret med lyriske temaer om opmuntring og medfølelse.

 

GAIA

GAIA spiller koncerter med en stor energi og tilstedeværelse, de går op i at gøre plads til både historier og storladne guitarsoloer undervejs. Teksterne står på en bund af catchy popmelodier og stærke grooves, der elegant fletter det bedste fra rock og funk, sammen med nutidig pop.

 

Fund

FUND er en energisk duo bestående af Andreas Kurup og Oscar Dilling. Med rødder i post-punkens emotionelle toner og minimalisme, kombinerer duoen dynamiske midi-trommer med den fængende melodi og det store omkvæd. Teksterne udspringer af eksistentiel undren og nysgerrighed, sætter følelserne uden på tøjet, og stiller spørgsmål til livets små og store kompleksiteter.

 

Praktisk information:

 

Hvert act får et set på 20 minutter, til at vise hvorfor de skal være Absalons bedste band! Efter de 20 minutter, vil de få feedback fra vores dommerpanel.

 

Når aftenens 3 acts har spillet, vil én gå videre til finalen d. 5. April.

 

Vil du se hvem der er med i den anden semifinale? Så læs mere her