Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
mandag 27 jun 2022

Absalon Podcastsommerskole

15:00 - 18:00

Podcastsommerskole: Den korte lyd-fortælling.
Kunne du tænke dig at bruge tre dage af din sommer på at indfange sommerstemninger i lyd? Så kom med, når vi holder Absalon’s Podcastsommerskole i Tårnværelset!

Hvad kan man fortælle på tre minutter? Vi tager udfordringen op, og kaster os ud i de helt korte lyd-fortællinger.

Elsker du podcasts og at forsvinde væk i små lyd-fortællinger – og kunne du tænke dig at hellige tre dage af din sommer til at lege med lyd? Så kom med på en sommer-lyd-rejse i Tårnværelset. Her lærer du, hvad vil det sige at arbejde med lyd, og frem for alt, hvordan du kommer i gang med at skabe lyd-fortællinger.

På Absalons Podcastsommerskole helliger vi tre dage til at producere en lyd-fortælling på tre minutter. Du får en konkret opgave, som vi nørder med i tre dage. Forløbet afsluttet med Lydens Hule, hvor vi sammen lytter og blive endnu klogere på, hvilke muligheder der er, når man vil fortælle historier med lyd.

Vi lytter, vi nørder, vi taler om, hvordan man kan arbejde med lyd. Vi lytter til masser af eksempler, og så bruger vi fremfor alt tid på at idéudvikle, optage og klippe.

På kurset får du:

– Inspiration til, hvordan man kan fortælle i lyd
– En introduktion til lydens værktøjskasse
– En indføring i, hvordan du udvikler din idé
– En opgave: Producer en lyd-fortælling på tre minutter
– Konstruktiv og kærlig feedback

DAG 1: Værktøjskassen Genre og metoder
DAG 2: Vi producerer lyd, optager, klipper og arbejder
DAG 3: LYDENS HULE – Vi lytter sammen. Alle får feedback.

 


 

UNDERVISER

NICOLAI ZWINGE er journalist og podcastproducer. Nicolai har tidligere været på den2radio, Information og Mennesker og medier (P1), og han har siden 2018 – som indehaver af PodPeople – produceret lyd og podcast og rådgivet både organisationer og firmaer om, hvordan man får det bedste ud af sin podcastproduktion.

Nicolai har siden 2003 været inkarneret This American Life-lytter/fan; men bare rolig, vi skal også lytte til masser af danske eksempler. Nicolai underviser også på Absalons Podcastværksted.

 


 

PRAKTISK INFO

Køb din billet i forvejen via billetlinket. Forløbet koster 600 kr.
Har du lyst til et længere podcast forløb så se her