Ugens menu
Mandag
29. APRIL
Ristede kartofler med varmrøget laks & citron-urtesauce
Hjertesalat med radiser, dild & agurker
Brød & purløgssmør
Vegetar: Ristede kartofler med svampe & citron-urtesauce
Onsdag
1. MAJ
Linsestew med aubergine & tomater
Stegte kartofler med hvidløg
Brød & purløgsscreme med rygeost
Tirsdag
30. APRIL
Ristaffel: Grøntsagskarry & persilleris
Toppings: ananas, peanuts, blomkålscrudité & agurk med koriander
Brød & persillefraiche
Torsdag
2. MAJ
Lasagne Puttanesca med oliven & ricotta
Grønne salater med ristede græskarkerner
Brød & grøn smørbønnepesto
Dessert: Gulerodskage med cream cheesefrosting
Lørdag
4. MAJ
Soyabraiseret oksespidsbryst med porre, ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtdip
Vegetar: Soyabraiserede gulerødder med porre, ingefær & forårsløg
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble
Fredag
3. MAJ
Soyabraiseret oksespidsbryst med porre, ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtdip
Vegetar: Soyabraiserede gulerødder med porre, ingefær & forårsløg
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble
Søndag
5. MAJ
Bagt knoldselleri & valnøddesalsa med persille & kapers
Rødløg med balsamico & spinatsalat
Brød & persillefraiche med hvidløg
Ugens menu
Mandag
29. APRIL
Ristede kartofler med varmrøget laks & citron-urtesauce
Hjertesalat med radiser, dild & agurker
Brød & purløgssmør
Vegetar: Ristede kartofler med svampe & citron-urtesauce
Tirsdag
30. APRIL
Ristaffel: Grøntsagskarry & persilleris
Toppings: ananas, peanuts, blomkålscrudité & agurk med koriander
Brød & persillefraiche
Onsdag
1. MAJ
Linsestew med aubergine & tomater
Stegte kartofler med hvidløg
Brød & purløgsscreme med rygeost
Torsdag
2. MAJ
Lasagne Puttanesca med oliven & ricotta
Grønne salater med ristede græskarkerner
Brød & grøn smørbønnepesto
Dessert: Gulerodskage med creamcheesetop
Fredag
3. APRIL
Soyabraiseret oksespidsbryst eller gulerødder med porre, ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtdip
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble
Lørdag
4. APRIL
Soyabraiseret oksespidsbryst eller gulerødder med porre, ingefær & forårsløg
Persilleris & broccoli med gomadressing & iceberg
Brød & spicy peberfrugtdip
Dessert: Rødgrød med citronskal, vaniljefraiche & havrecrumble
Søndag
5. APRIL
Bagt knoldselleri & valnøddesalsa med persille & kapers
Rødløg med balsamico & spinatsalat
Brød & persillefraiche med hvidløg
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.