Ugens menu
Mandag
11. AUGUST
Spicy kokosdaal med tomater & selleri
Kålsalat med koriander & citrus
Brød & yoghurt med agurk
Onsdag
13. AUGUST
Kikærtegryde med spinat & feta
Perlebygsalat med tomater & dild
Tomatbrød & persille fraiche

Tirsdag
12. AUGUST
Hel bagt blomkål med miso
Melonsalat med linser, tomat, koriander & chili
Brød med kerner & pisket brunet smør
Torsdag
14. AUGUST
Bagt zucchini & aubergine med tomat & krydderier
Bulgur med agurk, tomat, persille & mynte
Brød & baba ganush
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeskum & crunch
Lørdag
16. AUGUST
Kalkunsteg med olivensalsa
Vegetar: Fennikel, blomkål & gulerødder med oliventapenade
Råstegte kartofler & grøn salat med ærtedressing
Brød & tzatziki
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeskum & crunch

Fredag
15. AUGUST
Kalkunsteg med olivensalsa
Vegetar: Fennikel, blomkål & gulerødder med oliventapenade
Råstegte kartofler & grøn salat med ærtedressing
Brød & tzatziki
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeskum & crunch
Søndag
17. AUGUST
Grøn kokoskarry med grøntsager & frisk spinat
Ris & spidskålssalat med koriander
Sesambrød & mynteyoghurt
Ugens menu
Mandag
11. AUGUST
Spicy kokosdaal med tomater & selleri
Kålsalat med koriander & citrus
Brød & yoghurt med agurk
Tirsdag
12. AUGUST
Hel bagt blomkål med miso
Melonsalat med linser, tomat, koriander & chili
Brød med kerner & pisket brunet smør
Onsdag
13. AUGUST
Kikærtegryde med spinat & feta
Perlebygsalat med tomater & dild
Tomatbrød & persillefraiche
Torsdag
14. AUGUST
Bagt zucchini & aubergine med tomat & krydderier
Bulgur med agurk, tomat, persille & mynte
Brød & baba ganush
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeskum & crunch
Fredag
15. AUGUST
Kalkunsteg med olivensalsa
Vegetar: Fennikel, blomkål & gulerødder med oliventapenade.
Råstegte kartofler & grøn salat med ærtedressing
Brød & tzatziki
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeskum & crunch
Lørdag
16. AUGUST
Kalkunsteg med olivensalsa
Vegetar: Fennikel, blomkål & gulerødder med oliventapenade.
Råstegte kartofler & grøn salat med ærtedressing
Brød & tzatziki
Dessert: Stikkelsbærkompot med vaniljeskum & crunch
Søndag
17. AUGUST
Grøn kokoskarry med grøntsager & frisk spinat
Ris & spidskålssalat med koriander
Sesambrød & mynteyoghurt
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
