Ugens menu
Mandag
14. APRIL
Sur-sødsauce med friske grøntsager & cashewnødder
Ris & fennikelsalat med korianderdressing
Brød & yoghurt med agurk
Onsdag
16. APRIL
Svampestroganoff med gulerødder & løg
Kartoffelmos med purløg & rucola
Brød & cremet peberfrugtdip

Tirsdag
15. APRIL
Bagt kartoffel med rød peberfrugtsauce, ristede valnødder, forårsløg & feta
Grønne salater med hvidkål, belugalinser & karamelliserede løg
Brød & purløgsaioli
Torsdag
17. APRIL
Forret: Fiskerillette med kapers, spirer & brød. Vegetar: Svamperillette med syltede bøgehatte, spirer & brød
Hovedret: Påskekylling med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche. Vegetar: Farseret gul peberfrugt med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche.
Dessert: Citronmåne med hvid chokoladecreme og mynte
Lørdag
19. APRIL
Forret: Fiskerillette med kapers, spirer & brød. Vegetar: Svamperillette med syltede bøgehatte, spirer & brød
Hovedret: Påskekylling med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche. Vegetar: Farseret gul peberfrugt med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche.
Dessert: Citronmåne med hvid chokoladecreme og mynte

Fredag
18. APRIL
Forret: Fiskerillette med kapers, spirer & brød. Vegetar: Svamperillette med syltede bøgehatte, spirer & brød
Hovedret: Påskekylling med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche. Vegetar: Farseret gul peberfrugt med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche.
Dessert: Citronmåne med hvid chokoladecreme og mynte
Søndag
20. APRIL
Kikærtestew med aubergine, tomat & spidskommen
Couscous med persille-olie & ristede solsikkekerner
Brød & soltørret tomatfraiche
Ugens menu
Mandag
14. APRIL
Sur-sødsauce med friske grøntsager & cashewnødder
Hertil ris & fennikelsalat med korianderdressing
Brød & yoghurt med agurk
Tirsdag
15. APRIL
Bagt kartoffel med rød peberfrugtsauce, ristede valnødder, forårsløg & feta
Grønne salater med hvidkål, belugalinser & karamelliserede løg
Brød & purløgsaioli
Onsdag
16. APRIL
Svampestroganoff med gulerødder & løg
Kartoffelmos med purløg & rucola
Brød & cremet peberfrugtdip
Torsdag
17. APRIL
Forret: Fiskerillette med kapers, spirer & brød. Vegetar: Svamperillette med syltede bøgehatte, spirer & brød
Hovedret: Påskekylling med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche. Vegetar: Farseret gul peberfrugt med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche.
Dessert: Citronmåne med hvid chokoladecreme og mynte
Fredag
18. APRIL
Forret: Fiskerillette med kapers, spirer & brød. Vegetar: Svamperillette med syltede bøgehatte, spirer & brød
Hovedret: Påskekylling med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche. Vegetar: Farseret gul peberfrugt med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche.
Dessert: Citronmåne med hvid chokoladecreme og mynte
Lørdag
19. APRIL
Forret: Fiskerillette med kapers, spirer & brød. Vegetar: Svamperillette med syltede bøgehatte, spirer & brød
Hovedret: Påskekylling med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche. Vegetar: Farseret gul peberfrugt med karrysalat, bagt kartoffel & dildfraiche.
Dessert: Citronmåne med hvid chokoladecreme og mynte
Søndag
20. APRIL
Kikærtestew med aubergine, tomat & spidskommen
Couscous med persille-olie & ristede solsikkekerner
Brød & soltørret tomatfraiche
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
