Ugens menu
Mandag
17. FEBRUAR
Grøntsager i fad med grøn citrussauce & urter
Couscous med spinat & ristede solsikkekerner
Brød & grøn aioli
Onsdag
19. FEBRUAR
Vintergryde med belugalinser, aubergine, fennikel & persille
Grønne salater med feta & ristede mandler
Brød & urtefraiche

Tirsdag
18. FEBRUAR
Blomkål & zucchini med oliven & feta
Bulgursalat med spinat & kål
Brød & smør med basilikum
Torsdag
20. JANUAR
Gnocchi med spinatsauce & ærter
Bønnesalat med radiser & sennepsdressing
Brød & urtesmør
Dessert: Hindbærfraiche med hvid chokoladeknas & lime
Lørdag
22. FEBRUAR
Sprængt oksespidsbryst med teriyaki-tomatsauce. Vegetar: Blomkål med teriyaki-glaze
Nudler med broccoli & peanutsauce
Brød med tomatsalsa & chilimayo
Dessert: Hindbærfraiche med hvid chokoladeknas & lime

Fredag
21. JANUAR
Sprængt oksespidsbryst med teriyaki-tomatsauce. Vegetar: Blomkål med teriyaki-glaze
Nudler med broccoli & peanutsauce
Brød med tomatsalsa & chilimayo
Dessert: Hindbærfraiche med hvid chokoladeknas & lime
Søndag
23. FEBRUAR
Gratineret aubergine med tomatsauce
Blomkålsris med basilikum & spinat
Brød med kerner & spicy salsa romesco
Ugens menu
Mandag
17. FEBRUAR
Grøntsager i fad med grøn citrussauce & urter
Couscous med spinat & ristede solsikkekerner
Brød & grøn aioli
Tirsdag
18. FEBRUAR
Blomkål & zucchini med oliven & feta
Bulgursalat med spinat & kål
Brød & smør med basilikum
Onsdag
19. FEBRUAR
Vintergryde med belugalinser, aubergine, fennikel & persille
Grønne salater med feta & ristede mandler
Brød & urtefraiche
Torsdag
20. FEBRUAR
Gnocchi med spinatsauce & ærter
Bønnesalat med radiser & sennepsdressing
Brød & urtesmør
Dessert: Hindbærfraiche med hvid chokoladeknas & lime
Fredag
21. FEBRUAR
Sprængt oksespidsbryst med teriyaki-tomatsauce. Vegetar: Blomkål med teriyaki-glaze
Nudler med broccoli & peanutsauce
Brød med tomatsalsa & chilimayo
Dessert: Hindbærfraiche med hvid chokoladeknas & lime
Lørdag
22. FEBRUAR
Sprængt oksespidsbryst med teriyaki-tomatsauce. Vegetar: Blomkål med teriyaki-glaze
Nudler med broccoli & peanutsauce
Brød med tomatsalsa & chilimayo
Dessert: Hindbærfraiche med hvid chokoladeknas & lime
Søndag
23. FEBRUAR
Gratineret aubergine med tomatsauce
Blomkålsris med basilikum & spinat
Brød med kerner & spicy salsa romesco
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.


Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.
