Ugens menu
Mandag
28. OKTOBER
Korma med kikærter, grønne bønner & ristede mandler
Ristede kartofler med spidskommen & spinat
Brød & grøn flødeost
Onsdag
30. OKTOBER
Harry Potter-aften
Græskarsuppe med kokosmælk, ingefær & ristede græskarkerner
Gulerodssalat med sorte linser, grønkål, koriander & syltede rødløg
Brød med malt & pisket fraiche med urter & syltet græskar
Tirsdag
29. OKTOBER
Harry Potter-aften
Græskarsuppe med kokosmælk, ingefær & ristede græskarkerner
Gulerodssalat med sorte linser, grønkål, koriander & syltede rødløg
Brød med malt & pisket fraiche med urter & syltet græskar
Torsdag
1. NOVEMBER
Blomkål med ristede tomater, hvidløg & rosmarin
Grønne linser med agurk, fennikel, rødløg & basilikum
Brød & chili-aioli
Dessert: Kaffekage med kanel & chokoladeglasur
Lørdag
3. NOVEMBER
Karrykål med oksekød eller belugalinser
Karryris & ananassalsa med grøn peberfrugt, chili & koriander
Brød & hvidløgssmør
Dessert: Drænet yoghurt med vanilje, mandarin & kagecrumble med brændt hvid chokolade
Fredag
2. NOVEMBER
Karrykål med oksekød eller belugalinser
Karryris & ananassalsa med grøn peberfrugt, chili & koriander
Brød & hvidløgssmør
Dessert: Drænet yoghurt med vanilje, mandarin & kagecrumble med brændt hvid chokolade
Søndag
4. NOVEMBER
Gratinerede auberginer i tomatflødesauce
Purløgsris & råkost med lime
Brød & purløgsfraiche
Ugens menu
Mandag
28. OKTOBER
Korma med kikærter, grønne bønner & ristede mandler
Ristede kartofler med spidskommen & spinat
Brød & grøn flødeost
Tirsdag
29. OKTOBER
Harry Potter-night
Græskarsuppe med kokosmælk, ingefær & ristede græskarkerner
Gulerodssalat med sorte linser, grønkål, koriander & syltede rødløg
Brød med malt & pisket fraiche med urter & syltet græskar
Onsdag
30. OKTOBER
Harry Potter-aften
Græskarsuppe med kokosmælk, ingefær & ristede græskarkerner
Gulerodssalat med sorte linser, grønkål, koriander & syltede rødløg
Brød med malt & pisket fraiche med urter & syltet græskar
Torsdag
31. OKTOBER
Blomkål med ristede tomater, hvidløg & rosmarin
Grønne linser med agurk, fennikel, rødløg & basilikum
Brød & chili-aioli
Dessert: Kaffekage med kanel & chokoladeglasur
Fredag
1. NOVEMBER
Karrykål med oksekød eller belugalinser
Karryris & ananassalsa med grøn peberfrugt, chili & koriander
Brød & hvidløgssmør
Dessert: Drænet yoghurt med vanilje, mandarin & kagecrumble med brændt hvid chokolade
Lørdag
2. NOVEMBER
Karrykål med oksekød eller belugalinser
Karryris & ananassalsa med grøn peberfrugt, chili & koriander
Brød & hvidløgssmør
Dessert: Drænet yoghurt med vanilje, mandarin & kagecrumble med brændt hvid chokolade
Søndag
3. NOVEMBER
Aubergines au gratin in tomato cream sauce
Chive rice & raw food with lime
Bread & chive fraiche
Fællesspisning
I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften.
Det koster 60 kr. pr. person at spise med fra søndag til onsdag. Torsdag, fredag og lørdag får du to retter til 100 kr. Alle spiser den samme menu med eller uden kød.
Menuen er klar mandag og kan ændre sig i løbet af ugen. Tjek den inden du kommer, hvis du vil vide, hvad vi skal have at spise.
Børn, der ikke er fyldt 3 år spiser gratis med alle dage. Husk at hente børnebilletter til dem.
Billetter til fællesspisning bliver solgt online indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet eller i samme navn. I kan købe op til 16 billetter. Er I flere end 16 kan vi ikke love, at I kommer til at sidde ved sammenhængende borde.
Vil du gerne blive i Absalon, efter vi har spist, så husk at tjekke,
hvad der sker i huset i kalenderen.
Frokost
Du kan spise frokost i Absalon alle dage. Menuen skifter fra dag til dag, men der er altid noget uden kød.
Frokosten er klar kl. 12 og koster 60 kr. Du bestiller i baren. Det er ikke muligt at reservere bord til frokost.
Morgenmad, kager og friskbagt brød
I Absalon er der morgenmad hver dag fra kl. 7.30. Vælg mellem smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg. Vi reserverer ikke borde til morgenmad.
Du kan købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem hele dagen. Al bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget skifter fra dag til dag. Vi laver ikke specialbestillinger.
Vegetar og allergi
Der er minimum to vegetardage om ugen. Du kan få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.
Har du spørgsmål til allergener, så snak med os i baren eller send en mail i god tid på info@absaloncph.dk.
Vi kan ikke tilpasse maden eller garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.