Folkehuset Absalon

OLDIES BUT GOLDIES DANS 11 MartsMar 2022 10:30
OLDIES BUT GOLDIES DANS

Oldies but Goldies er hver fredag kl. 10.30-11.45 med Signe Gravlund.

 

Kom og få sved på panden og hele kroppen rørt til en aktiv time, hvor vi danser sammen. Holdet er for os med grå stænk i håret. (seniorhold) Vi bevæger os til musik, hvor vi starter langsomt med at varme hele kroppen op. Vi bruger leg og fantasi som inspirationskilder til bevægelse. Vi udfordrer vore sædvanlige bevægelsesmønstre gennem improvisation og samspil med hinanden. Der vil både være elementer af fri dans, så vi kan slippe hovedet og lade kroppen føre an, og til tider simple koreografier med dansetrin, der udfordrer koordinationen og får smilet frem på læben. Til sidst slutter vi af med udstrækning og afspænding. Det er et hold med fokus på glæden ved bevægelse, lige meget hvordan det ser ud og der vil være rig lejlighed til at få bevidstheden ned i kroppen.

 

Alle er velkomne og der er plads til de skader og skavanker, der skulle være dukket op med årene. Tag tøj på, du kan bevæge dig i og en vandflaske med.

 

Vi glæder os til at komme glad i form med jer!

 

Bedste hilsner,

Signe og Absalon.

 


 

PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: 'Klubben' på 1. sal

Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.