Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
lørdag 22 jun 2024

FREDAGSBAR OM LØRDAGEN I KERAMIKVÆRKSTEDET

18:00 - 20:00 Børnehaven 3. sal 200 kr.

Så er der fredagsbar (om lørdagen) i keramikværkstedet! Kom og drik en øl, nyd weekend stemningen og lav noget keramik imens.

Vi skal lave et portræt af hinanden i ler, så tag en ven, et familiemedlem eller en kæreste med eller kom og lær en ny person at kende. Det handler ikke om at det skal være perfekt, her kan I bare have det sjovt og være kreative.

Vi starter med en klump ler, som vi former og udhuler, så det bliver til et portræt af jeres makker. Vi bruger hænder og enkle redskaber til at forme leret.

Efter workshoppen bliver kreationerne brændt og glaseret. Der kan gå omkring en måned før du kan hente din færdige keramik. Vi sender en mail når keramikken er klar til at blive hentet.

 

PRAKTISK INFO

Workshoppen tager 2 timer og koster 200 kr. pr. person.

Prisen inkluderer en øl, undervisning, materialer, brænding og glasering, udført af Absalons keramikere. Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset. Vores keramiker guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen.

Absalons keramikværksted ligger på 3. sal i lokalet, der hedder ’Børnehaven’. Du kommer derop ad trappen ved baren. Der er ingen elevator.

OBS: Husk at tjekke datoerne grundigt, før du køber billet! Der er både billetter til om fredagen og lørdagen. Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

Vi glæder os til at se dig!