TAI CHI

TAI CHI

When:
15. February 2019 @ 14:30 – 15:45 Europe/Copenhagen Timezone
2019-02-15T14:30:00+01:00
2019-02-15T15:45:00+01:00

TAI CHI i ABSALON. Hver fredag kl. 14.30-15.45

Start weekenden med roligt fokus.

Du har sikkert hørt om tai chi og måske gjort dig forestillinger om, hvad der gemmer sig i de langsomme bevægelser. Hvad det er, og hvad det kan gøre ved din sundhed, din krop og dit hoved, det kan du finde ud af sammen med os i Absalon hver fredag.

Holdet er for alle, begyndere som øvede.

Tai chi er en række bevægelser, der glider over i hinanden. Sat sammen udgør bevægelserne en form, som udtrykker principperne i yin/yang-diagrammet. Formen er designet til at træne indre fokus, ved at få kroppens bevægelser til at passe sammen.

Positurerne ligner kamppositioner, de udføres både alene og som partnerøvelser. Udført alene styrker bevægelserne dit nærvær og fokus. Som partnerøvelser er positurerne egentlig det modsatte af kamp. Her hjælper vi hinanden med at forblive afslappet og udføre bevægelser rigtigt, selv når andre
lægger pres på. Helt konkret vil du lære tai chi-form, løsneøvelser, og du vil komme til at prøve kræfter med tai chi-partnerøvelser.

Thomas Klarskov, vores underviser har dyrket tai chi i over 20 år og er uddannet tai chi lærer i Europa og i Kina. Thomas har i en årrække undervist flere steder i København. Undervisningen sigter mod at give deltagerne øget kropsbevidsthed og et dybere fokus.

—–Praktisk——-

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal.

Der er ingen tilmelding. Kom blot i god tid så du kan nå at købe din billet nede i baren inden holdet starter. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr. Med kortet sparer du køen i baren og kan gå direkte op. Det kan bruges til alle Absalons bevægelseshold og har ingen udløbsdato.

——————–

Vi glæder os til at se dig.
Bedste hilsner Thomas Klarskov og Absalon

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.