KORTFILMSVISNING: HIMLENS PORT ER TIL VENSTRE

KORTFILMSVISNING: HIMLENS PORT ER TIL VENSTRE

When:
12. November 2018 @ 20:00 – 21:30 Europe/Copenhagen Timezone
2018-11-12T20:00:00+01:00
2018-11-12T21:30:00+01:00

Hvornår er dét vi gør, for os selv – og hvornår er det kun for, at andre skal se os gøre det?

 

I “Himlens port er til venstre” følger vi August, der i sin hungren efter faderens kærlighed, måske skulle stille sig selv dette spørgsmål. Faderen er en anerkendt forfatter, det samme prøver August at blive – problemet er at han ikke har noget at skrive om.
Hans to roommates Jose og Kasper, der driver rundt i ungdommes uambitiøse hverdag, prøver at trække ham i en anden og mere ærlig retning. Vi møder August midt i denne splittelse. Imellem hvem han er, men ikke kan identificere sig med, og alt det han higer efter at blive. “Himlens port er til venstre”er en film om en ung mands forventninger til sig selv som kunstner, ven og søn.

 

Kom med os ind i varmen, når Absalon åbner dørene d. 12. november, for at dele en aften i både poesiens, musikkens og først og fremmest filmens tegn. Kortfilmen “Himlens port er til venstre”har premiere og i den anledning er andre unge kunstnere inviteret til at vise hvad de går og arbejder på. At bringe forskellige kunstneriske initiativer fra den københavnske ungdom sammen, er både for at hylde bare et lille hjørne af alt det spændende der sker i vores by, men også for at skabe en endnu stærkere ramme om de temaer filmen giver sig i kast med.

 

AFTENENS PROGRAM:
Kl. 20.00 – Dørene lukker
Kl. 20.05 – Velkomst
Kl. 20.15 – Poetisk indslag
kl. 20.30 – Visning af kortfilmen ‘Himlens port er til venstre’

 

Arrangementet er gratis

 

Vi glæder os

Se hele kalenderen

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.