Ugens menu

Vegetar

Vegetar

Fællesspisning

I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften alle ugens 7 dage.

Hvis du vil spise med, kan du købe billet på forhånd online eller i døren fra kl. 17 på dagen. Det koster 50 kr. pr. person at spise med. Børn under 3 år er gratis.

En repræsentant fra dit selskab skal være i Absalon senest kl. 17.45. Ellers forbeholder vi os retten til at sælge din plads videre.

Du kan købe billetter til fællesspisning her.

Maden bliver serveret kl. 18. Vi sidder ved langborde, og dagens menu er anrettet på fade, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

Der er to vegetardage om ugen: mandag og onsdag. Det er altid muligt at få en vegetarisk version af fællesspisningen.

Fredag er tingene lidt anderledes.  

 

Friday Night Delight

Om fredagen får den lidt ekstra, når vi har Friday Night Delight. Her kan du få to retter til 100 kr., og efter fællesspisning, fortsætter aftenen med dj, dansegulv og drinks til kl. 02.

Billetter til Friday Night Delight bliver solgt på billetto indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online inden kl. 16, bliver resten af billetterne solgt i døren fra kl. 17.

Du kan læse mere om Friday Night Delight og finde links til billetsalg på datoen i kalenderen. Billetsalget starter, når aftenens tema er i kalenderen.  Det sker som regel en måned før.

Morgenmad, kager og friskbagt brød

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl. 7. Sammensæt din tallerken af smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg.

Du kan altid købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al vores bagværk er bagt i huset af vores kokke.

Udvalget af kager skifter fra dag til dag. Du kan ikke bestille kager i Absalon. 

Frokost

Du kan spise frokost i Absalon hver dag. Frokostmenuen skifter hver dag. 

Vi har altid dagens frokostret. I sommerhalvåret også en sandwich eller toast. Om vinteren har vi dagens suppe, som altid er vegetarisk.

Frokosten er klar kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl. 15. Frokost eller sandwich/suppe koster 50 kr. og bestilles i baren. 

Allergener

Har du spørgsmål til allergener i maden, så snak med folkene i baren eller send os en mail i god tid på info@absaloncph.dk.

Vi har ikke mulighed for at tilpasse maden, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.

Ugens menu

Vegetar

Vegetar

D. 18. marts

KOKOSDHAL:

Gryderet med linser, blomkål, spinat og paneerost

Langkornede ris, sød kartoffel, jordnødder

Æblechutney, koriander og hvidløgsbrød

D. 19. marts

KALVEKOFTA:

Kalvekofta, butternut, fårefeta og granatæble

Tabouleh med bulgur, syltede rødløg og agurker

Brændt peberfrugt, mandler og fladbrød

D. 20. marts

ÆGGEFRITTATA:

Frittata med æg og spinat, squash, mozzarella og hvidløg

Quinoasalat, tomat, avocado og kerner

Yoghurt, grov sennep og focaccia

D. 21. marts

SUMAC-KALKUNSTEG:

Stegte kalkunoverlår, citron, hvidløg og charmoula

Perlebygsalat, gulreod og fennikel

Tahin, rødbeder og sesambrød

D. 22. marts

BRASILIANSK CHURRASCO:

Okstesteg, lime, persille og pico-de-galo

Kartoffelsalat, majs, springløg og grøn peber

Chimichurri, koriander og kassava

Dulce de leche, panna cotta, malt og kaffecrumble

D. 23. & 24. marts

TARTELETTER:

Kyllingefrikasse, gulerod, ærter og persille

Stegt spidskål, syltede græskar og græskarkerner

Pisket smør, hvid trøffel og tarteletskaller

Fællesspisning

I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften alle ugens 7 dage.

Hvis du vil spise med, kan du købe billet på forhånd online eller i døren fra kl. 17 på dagen. Det koster 50 kr. pr. person at spise med. Børn under 3 år er gratis.

En repræsentant fra dit selskab skal være i Absalon senest kl. 17.45. Ellers forbeholder vi os retten til at sælge din plads videre.

Du kan købe billetter til fællesspisning her.

Maden bliver serveret kl. 18 alle dage. Vi sidder ved langborde, og dagens menu er anrettet på fade, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

Der er to vegetardage om ugen: mandag og onsdag. Det er altid muligt at få en vegetarisk version af fællesspisningen.

Fredag er tingene lidt anderledes.

 

Friday night delight

Om fredagen får den lidt ekstra, når vi har Friday Night Delight. Her kan du få to retter til 100 kr., og efter fællesspisning, fortsætter aftenen med dj, dansegulv og drinks til kl. 02.

Billetter til Friday Night Delight bliver solgt på billetto indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online inden kl.16, bliver resten af billetterne solgt i døren fra kl. 17.

Du kan læse mere om Friday Night Delight og finde links til billetsalg på datoen i kalenderen. Billetsalget starter, når aftenens tema er i kalenderen.  Det sker som regel en måned før.

Morgenmad, kager og friskbagt brød

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl. 7. Sammensæt din tallerken af smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg.

Du kan altid købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al vores bagværk er bagt i huset af vores kokke.

Udvalget af kager skifter fra dag til dag. Du kan ikke bestille kager i Absalon.

 

Frokost

Du kan spise frokost i Absalon hver dag. Frokostmenuen skifter hver dag. 

Vi har altid dagens frokostret. I sommerhalvåret også en sandwich eller toast. Om vinteren har vi dagens suppe, som altid er vegetarisk.

Frokosten er klar kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl. 15. Frokost eller sandwich/suppe koster 50 kr. og bestilles i baren.

 

Allergener

Har du spørgsmål til allergener i maden, så snak med folkene i baren eller send os en mail i god tid på info@absaloncph.dk.

Vi har ikke mulighed for at tilpasse maden, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.

X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk