Ugens menu

Vegetar

Vegetar

Fællesspisning

I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften alle ugens 7 dage.

Hvis du vil spise med, kan du købe billet på forhånd online. Hvis der ikke bliver udsolgt online, sælger vi billetter i døren fra kl. 17.

Det koster 50 kr. pr. person at spise med. Børn under 3 år er gratis.

Du kan købe billetter til fællesspisning her.

Vi laver ikke bordplan på forhånd, men placerer ved bordene fra kl. 17. En repræsentant fra dit selskab skal være i Absalon senest kl. 17.45. Ellers forbeholder vi os retten til at sælge din plads videre.

Maden bliver serveret kl. 18. Vi sidder ved langborde, og dagens menu er anrettet på fade, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

Der er to vegetardage om ugen: mandag og onsdag. Det er muligt at få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.

Fredag er tingene lidt anderledes.

 

Friday Night Delight

Om fredagen får den lidt ekstra, når vi har Friday Night Delight. Her kan du få to retter til 100 kr., og efter fællesspisning, fortsætter aftenen med dj, dansegulv og drinks til kl. 02.

Billetter til Friday Night Delight bliver solgt på billetto indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online inden kl. 16, sælger vi resten af billetterne i døren fra kl. 17.

Du kan læse mere om Friday Night Delight og finde links til billetsalg på datoen i kalenderen. Billetsalget åbner, når aftenens tema er i kalenderen.  Det er som regel en måned før.

Morgenmad, kager og friskbagt brød

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl. 7. Sammensæt din tallerken af smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg.

Du kan altid købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al vores bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget af kager skifter fra dag til dag.

Du kan ikke bestille fødselsdagskager eller lignende i Absalon, men vi anretter gerne kager på et fad, hvis I er flere. 

Frokost

Du kan spise frokost i Absalon hver dag. Menuen skifter, men vi har altid dagens frokostret og ofte en salat. 

Frokosten er klar kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl. 15. Frokost koster 50 kr. og bestilles i baren. 

Allergener

Har du spørgsmål til allergener i maden, så snak med folkene i baren eller send os en mail i god tid på info@absaloncph.dk.

Vi har ikke mulighed for at tilpasse maden, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.

Ugens menu

Vegetar

D. 15. JULI

Falafel og haricots verts med urter, dijon og røgede mandler.

Tomatsalat med agurk, sorte oliven og basilikum.

Urtecreme med rygeost.

D. 16. JULI

Rosastegt kalvecuvette med rosmarin og sort peber.

Små nye kartofler og radiser i persillepesto og kerner.

Bernaisemayo med løg.

Vegetar

D. 17. JULI

Æggefrittata med svampe, pecorino og timian.

Stegte kartofler med majs, broccoli og boghvede.

Korianderpesto med hvidløg og citron.

D. 18. JULI

Farsbrød fyldt med gulerod, løg og persillechutney.

Saltbagte karftofler med stegt peberfrugt, ærter og kerner.

Yoghurt med agurk og mynte.

D. 20. & 21. JULI

Okse og kartoffelkage med gulerod og brødkrummer.

Stegt blomkål med kakao og smør.

Ærter og creme fraiche.

Fællesspisning

I Absalon spiser vi sammen kl. 18 hver aften alle ugens 7 dage.

Hvis du vil spise med, kan du købe billet på forhånd online. Hvis der ikke bliver udsolgt online, sælger vi billetter i døren fra kl. 17.

Det koster 50 kr. pr. person at spise med. Børn under 3 år er gratis. 

Du kan købe billetter til fællesspisning her.

Vi laver ikke bordplan på forhånd, men placerer ved bordene fra kl. 17. En repræsentant fra dit selskab skal være i Absalon senest kl. 17.45. Ellers forbeholder vi os retten til at sælge din plads videre.

Maden bliver serveret kl. 18. Vi sidder ved langborde, og dagens menu er anrettet på fade, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

Der er to vegetardage om ugen: mandag og onsdag. Det er muligt at få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor vi serverer kød.  

Fredag er tingene lidt anderledes.

 

Friday night delight

Om fredagen får den lidt ekstra, når vi har Friday Night Delight. Her kan du få to retter til 100 kr., og efter fællesspisning, fortsætter aftenen med dj, dansegulv og drinks til kl. 02.

Billetter til Friday Night Delight bliver solgt på billetto indtil til kl. 16 på dagen. Bliver der ikke udsolgt online inden kl.16, bliver resten af billetterne solgt i døren fra kl. 17.

Du kan læse mere om Friday Night Delight og finde links til billetsalg på datoen i kalenderen. Billetsalget starter, når aftenens tema er i kalenderen.  Det sker som regel en måned før.

Morgenmad, kager og friskbagt brød

I Absalon har vi morgenmad hver dag fra kl. 7. Sammensæt din tallerken af smilende æg, hjemmerørt yoghurt med granola, chiagrød, grapefrugt og hjemmebagte boller med pålæg.

Du kan altid købe kager og brød til at spise i Absalon eller til at tage med hjem. Al vores bagværk er bagt i huset af vores kokke. Udvalget af kager skifter fra dag til dag.

Du kan ikke bestille fødselsdagskager eller lignende i Absalon, men vi anretter gerne kager på et fad, hvis I er flere.

 

Frokost

Du kan spise frokost i Absalon hver dag. Menuen skifter, men vi har altid dagens frokostret og ofte en salat. 

Frokosten er klar kl. 12, og bliver solgt indtil der ikke er mere tilbage eller til kl. 15. Frokost koster 50 kr. og bestilles i baren. 

Allergener

Har du spørgsmål til allergener i maden, så snak med folkene i baren eller send os en mail i god tid på info@absaloncph.dk.

Vi har ikke mulighed for at tilpasse maden, og vi kan ikke garantere veganske, mælkefri eller glutenfri muligheder.

X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk