november, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

17
novonsdag
Yogatid med din baby12:00 - 13:00

Information

Yogatid med din baby

  • kl. 12-13
  • i Klubben
  • 50 kr.

Beskrivelse

Der er Yogatid med din baby hver onsdag kl. 12.00.

En time med dig i fokus og plads til din baby. Vi laver stræk som giver plads i kroppen, øvelser som styrker kroppen, og stillinger som beroliger nervesystemet. Særligt skuldre, nakke og ryg bliver løsnet, og vores vejrtrækning får opmærksomhed.

Der vil være en kombination af både rolige og dynamiske elementer i timen. Forkælelse for dig og din krop og plads til, at din baby kan lege.

Der vil indgå øvelser, hvor din baby kan være med, men timen er primært for den voksne. Du er velkommen med en baby der er over 2 måneder gammel, og vores erfaring er at du selv får mest ud af yogaen med en baby der ikke kravler endnu.

Vi glæder os til at se jer
Kærlig Hilsen Lisbeth og Absalon

_____________________________________________________

PRAKTISK INFO:

OBS! Fra onsdag d. 17. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at deltage på alle hold i Klubben. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk

Kom i god tid, vi starter til tiden.

OBS! Det er ikke muligt at parkere barnevogne indendørs i Absalon. Indgangen skal holdes fri af hensyn til brandsikkerhed og der kan ikke holde vogne i salen.

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

Tag gerne din egen måtte med og evt legetøj eller et tæppe til din baby.

Lignende begivenheder

Contact Improvisation 18/12 kl. 10:00 Keramik: Familieværksted 29/12 kl. 13:00 Nytårsyoga – Yin Yoga workshop 31/12 kl. 10:00 Teatertræning (forløb) 03/01 kl. 15:15 IMPRO TEATER FORLØB 03/01 kl. 19:30

X