maj, 2022

Dette er en gentagende begivenhed

2
majmandag
Yin yoga9:00 - 10:15

Information

Yin Yoga

  • Kl. 9.00-10.15
  • i Klubben
  • 50 kr.

Beskrivelse

I denne yin yogatime har vi fokus på nærvær, fleksibilitet og afspænding. Vi holder stillingerne i typisk 3-5 minutter for at opleve, hvad der sker, når vi slipper al muskelaktivitet og spænding i kroppen og lader strækkene udfolde sig over tid. Vi går skånsomt til værks for at løsne dybdegående muskelspændinger, og med roligt sind arbejder vi os hen imod en smidigere krop. 

Yin yoga inviterer til at sænke tempoet samt fokusere og være i nuet med de følelser og fornemmelser, der dukker op. Det er ikke svært og alle kan være med uanset niveau og tidligere erfaring med yoga. 

Om underviser:
Dicte er uddannet yogalærer hos Arhanta Yoga i Holland. Hun forelskede mig i yoga i sine tidlige teenageår og har ikke sluppet det siden. “Jeg har altid elsket at udforske forskellige former for bevægelse og meditation og håber på at kunne videregive noget af min kærlighed til yoga til dig. For mig er det utroligt vigtigt at skabe et trygt og dejligt rum, hvor du mærker efter og kan være lige præcis som du er.”

Vi glæder os til at se dig.
Kærlige hilsner Dicte og Absalon


PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Billetter kan købes online på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.

Du er altid velkommen til at tage chancen og købe en billet i baren andet holdet starter, hvis der ikke er udsolgt.

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Lignende begivenheder

AFLYST – OLDIES BUT GOLDIES DANS 27/05 kl. 11:00 Fredagsfest i Absalon 27/05 kl. 22:30 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00 Lørdags Linedance 28/05 kl. 13:30 Eurodance Fest 28/05 kl. 23:00

X