november, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

27
novlørdag
Yin Yoga8:30 - 9:45

Information

Yin yoga

  • Kl. 8.30-9.45
  • I Klubben
  • 50 kr.

Beskrivelse

Kom til Yin yoga hver lørdag kl. 8.30 i Absalon

Er der meget langt ned til tæerne? Og vil du gerne have en rolig yogatime med lange og dybe stræk? Så kom til Yin yoga i Absalon.

Yin yoga handler om at skabe mere bevægelse i leddene og at styrke bindevæv, sener og led. Vi ligger og sidder mest, trækker vejret fokuseret og bliver i stillingerne i 2-5 minutter.

Yin yoga er langsom og noget helt andet end dynamiske yogatyper med bevægelse og flow. Det er en yogapraksis, der inviterer til at fokusere, sænke tempoet og være i nuet med de følelser og fornemmelser der dukker op.

Alle kan være med og det er ikke svært. Yin yoga øger din fleksibilitet og er god for dig, der oplever at være begrænset i dine bevægemuligheder, eller dig, der gerne vil forebygge skader. Yin yoga kan være et godt supplement til din øvrige træning og et roligt frikvarter.

Om vores underviser

Johanne er uddannet yinyogalærer i 2018 hos Victor Chng v. Yinyoga in Asia og har undervist i yin yoga siden. I timerne bruger vi ikke baggrundsmusik eller andet det kan forstyrre. Vi har måtter, blokke og et tæppe, du kan låne, men tag gerne en varm trøje eller et yndlingstæppe med, så du kan have det varmt og blødt i din praksis.

Bedste hilsner Johanne og Absalon


PRAKTISK INFO

OBS! Fra onsdag d. 17. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at deltage på alle hold i Klubben. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk

Pris: 50 kr. Køb din billet på forhånd online eller i baren lige inden holdet starter.
Vi er i Klubben på 1. sal

Medbring gerne egen yogamåtte, hvis du kan

Kom i god tid, vi starter til tiden

Lignende begivenheder

GrillTennis – Opvarmning til VM 17/05 kl. 20:00 Whacking forløb 19/05 kl. 19:30 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00 Lørdags Linedance 28/05 kl. 13:30 Kreativ moderne dans – Sommerskole 09/07 kl. 10:00

X