februar, 2022

23
febonsdag
STRIKKEKLUBBEN16:30 - 18:30

Information

STRIKKEKLUBBEN

  • 125 kr.
  • I Tårnværelset
  • 16:30-18:30

Beskrivelse

Kom med op i Tårnværelset, hvor vi i samarbejde med strikdesigner Josefine Dyring har startet vores helt egen strikkeklub. Her vil vi drikke te, strikke og sludre lidt om alt og intet. Her skal der være plads til leg og eksperimenteren, og lige meget om du er helt ny i strikkens verden eller har lavet trøjer til hele din opgang, er du velkommen i Strikkeklubben. 

Er du helt ny, lærer Josefine dig alt du skal kunne for at strikke dit helt eget stykke tøj. Enten med udgangspunkt i Josefines egne strikkeopskrifter eller dit eget projekt. Hun lærer dig de basale strikketeknikker, og hvordan man læser en opskrift.

Hvem er underviseren?

Josefine Dyring er uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi (2021) og arbejder nu med hendes eget strikke brand @Josefine_Dyring_Knit hvor hun skaber unika strik og strikkeopskrifter. Strik er for Josefine ikke kun et produkt, men i ligeså høj grad en aktivitet vi kan samles om, der samtidig har en sanselig og afstressende effekt.


PRAKTISK INFO

OBS. Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

PRIS: 125 kr. Du får også en af Josefine Dyrings egne strikkeopskrifter tilsendt. 

Vi er i Tårnværelset.

Køb billetter på forhånd via billetlinket. Billetter refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato.

Du skal selv have strikkepinde og garn med, så det du strikker, bliver lige efter din smag. Pindestørrelser og garntyper står i opskrifterne.

 

 

Lignende begivenheder

Whacking forløb 19/05 kl. 19:30 Disko & House 21/05 kl. 21:00 Emaljesmykke Forløb 27/05 kl. 11:00 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00 Lørdags Linedance 28/05 kl. 13:30

X