maj, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

24
majmandag
FeaturedSpilaften19:30 - 23:59

Information

SPILAFTEN

  • Kl. 19:30 – 24:00
  • i Salen
  •  Gratis

Beskrivelse

Kom med, når vi hver mandag i Absalon, spiller diverse spil. Vi er så glade for det, at vi husere både Foreningen Dansk Scrabble i København, Københavns GO Klub og har vores egen Absalon Backgammon klub. Vi nyder også at spille skak samt forskellige brætspil. Alle er velkomne, begyndere som øvede og det er helt gratis at deltage.

I baren kan du få lidt til ganen og maven.

____________________
OM SPILLENE

SCRABBLE

Scrabble i Absalon er for de øvede, nybegyndere, stavehajerne og dig og dine venner midt i mellem. Mød op med din indre ordbog og din gode scrabblementalitet!

 

BACKGAMMON OG SKAK

Vi spiller Backgammon og dem der har lyst til at være med til turnering, kan tilmelde sig til turneringslederen senest kl. 19.15 og så starter vi kl. 19.30. Det er gratis og åbent for alle! Hvis du vil læse mere om Absalon Backgammonklub, så klik ind på klubsiden for at se turneringsresultater og høre om ekstra spilleaftener. (link til vores facebookgruppe her).

 

GO

Hvis du aldrig har hørt om go(weichi, baduk) så er det et strategisk brætspil for to personer, der har sin oprindelse i Kina for mellem 2500 og 4000 år siden. Siden da har forskellige asiatiske kulturer taget spillet til sig og ophøjet det til intet mindre end en kunstart på linje med musik og maleri. I dag har Go stadig en særlig status i Østasien og spilles af omkring 60 millioner mennesker på verdensplan, fordelt i mere end 75 lande.

Reglerne er meget simple, men alligevel rummer spillet en utrolig kompleksitet og dybde. Kom og find ud af, hvorfor Go har fascineret så mange mennesker gennem tiden! Begyndere er altid velkomne. Hvis du vil vide mere om Københavns GO Klub, så kan du læse mere her.

Vi glæder os til at se jer
De bedste hilsner
Absalon

_____________________________________

PRAKTISK INFO

OBS. Fra fredag d. 12. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i events i salen i Absalon. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

Det er gratis at være med til Spilaften

Lignende begivenheder

KERAMIK: Kop & Skål 23/01 kl. 12:30 Keramik: Mal på ler 23/01 kl. 16:30 ABSALON CROQUIS 23/01 kl. 20:00 Keramik: Potter til Planter 26/01 kl. 16:00 ABSALON CROQUIS 26/01 kl. 20:00

X