november, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

12
novfredag
Pardans i Absalon20:00 - 21:00

Information

Pardans i Absalon

  • kl. 20:00 – 21:00
  • 50 kr
  • i Klubben, 1. sal

Beskrivelse

I Absalon er vi vilde med dans! – Er du også?
Har du altid drømt om en hed tango med din kæreste, at genoplive folkedansen med dine efterskolevenner, en sjov swing med din mor, eller mangler du en icebreaker til din Tinderdate?

Hver fredag her i efteråret byder vi op til pardans. Vi skal prøve forskellige danse, og alle kan være med. Du behøver ikke at have vundet medaljen på Grethes danseskole i 1983. Det handler om at have det sjovt og om at lære hinanden at kende på en ny måde. Der undervises på et begyndervenligt niveau.

Vi danser to og to i en time oppe i ’Klubben’ på 1. sal. Herefter kan i fortsætte som I har lyst – måske med et glas vin nede i den store sal.

De næste ugers program:
– D. 12/11: Salsa med Anna (English) – UDSOLGT
– D. 19/11: Jive med Paula – UDSOLGT
– D. 26/11: Bachata med Anna (English) – UDSOLGT
– D. 3/12: Vals (Jule-edition) med Nanna – UDSOLGT
– D. 10/12: Tango med Paula – FÅ BILLETTER
– D. 17/12: Cha cha cha med Paula

Fredag d. 12/11 danser vi SALSA med Anna Kron (English) – UDSOLGT
Overgiv dig til de glade cubanske rytmer når vi danser salsa denne fredag.  Atmosfæren vil summe af grin og danseglæde, når salsaens sensuelle natur giver smørelse til hofter og smilebånd.

Fredag d. 19/11 danser vi JIVE med Paula Yau – UDSOLGT
Jive er en variation af de klassiske swingdanse, og dermed en livlig og hurtig pardans. Med et højt tempo, er I sikret sved på panden og smil på læben når I svinger hofterne til de latinamerikanske rytmer.

Fredag d. 26/11 danser vi BACHATA med Anna Kron (English) – UDSOLGT
Dans tæt med musikken og hinanden til den sensuelle og bløde pardans Bachata. Denne latindans har et lidt langsommere og mere simpelt tempo end salsaen, hvor fokusset ligger på de flydende bevægelser og følingen af musikken.

Fredag d. 3/12 danser vi VALS (Jule-edition) med Nanna – UDSOLGT
Vals er en rolig, elegant og romantisk pardans, som danses i 3/4-dels takt. Svæv henover gulvet til tonerne fra bla. Elvis’ “Silver Bells”, når dansen denne aften får et lille jule-twist.

Fredag d. 10/12 danser vi TANGO med Paula Yau – FÅ BILLETTER
Tango er passionens pardans med temperament. I tangoen lærer i at fornemme hinandens bevægelser, give plads, følge og føre. At mærke hvor den anden er, helt ud i de fineste bevægelses nuancer.

Fredag d. 17/12 danser vi CHA CHA CHA med Paula Yau 
Cha cha cha’en er en flirtende og sjov pardans. Rytmik, legende hofter og hurtigt fodarbejde er i fokus når vi danser endnu en af de kendte latindanse.

Bedste dansehilsner Niklas, Paula, Anna, Nanna & Absalon
__________________________________________________________________

PRAKTISK INFO:

OBS! Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

OBS! Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

pris: 50kr.
Lokale: Klubben, 1. sal

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Lignende begivenheder

Keramik: Fredagsbar i Keramikværkstedet 10/12 kl. 17:00 Keramikmarked 11/12 kl. 10:00 KERAMIK: Kop & Skål 12/12 kl. 12:30 Contact Improvisation 18/12 kl. 10:00 KERAMIK: Kop & Skål 22/12 kl. 19:30

X