januar, 2022

Dette er en gentagende begivenhed

21
janfredag
Pardans i Absalon20:00 - 21:00

Information

Pardans i Absalon

  • kl. 20:00 – 21:00
  • 50 kr
  • i Klubben, 1. sal

Beskrivelse

I Absalon er vi vilde med dans! – Er du også?
Har du altid drømt om en hed tango med din kæreste, at genoplive folkedansen med dine efterskolevenner, en sjov swing med din mor, eller mangler du en icebreaker til din Tinderdate?

Hver fredag byder vi op til pardans. Vi skal prøve forskellige danse, og alle kan være med. Du behøver ikke at have vundet medaljen på Grethes danseskole i 1983. Det handler om at have det sjovt og om at lære hinanden at kende på en ny måde. Der undervises på et begyndervenligt niveau.

Vi danser to og to i en time oppe i ’Klubben’ på 1. sal. Herefter kan i fortsætte som I har lyst – måske med et glas vin nede i den store sal.

De næste ugers program:
– D. 21/1: Bachata med Paula (English) –  UDSOLGT
– D. 28/1: Rumba med Nanna
– D. 4/2: Jive med Nanna – FÅ BILLETTER
– D. 11/2: Samba med Paula
– D. 18/2: Salsa med Anna (English)
– D. 25/2: Cha cha cha med Paula

Fredag d. 21/1 danser vi BACHATA med Paula Yau (English)
Dans tæt med musikken og hinanden til den sensuelle og bløde pardans Bachata. Denne latindans har et lidt langsommere og mere simpelt tempo end salsaen, hvor fokusset ligger på de flydende bevægelser og følingen af musikken.

Fredag d. 28/1 danser vi RUMBA med Nanna Holst
Kom og bevæg hofterne til den sensuelle og langsomste af de Latinamerikanske danse, til tonerne fra caribiske rytmer.  Rumbaen er for Cuba hvad hiphop og breakdance er for New York.

Fredag d. 4/2 danser vi JIVE med Nanna Holst
Jive er en variation af de klassiske swingdanse, og dermed en livlig og hurtig pardans. Med et højt tempo, er I sikret sved på panden og smil på læben når I svinger hofterne til de latinamerikanske rytmer.

Fredag d. 11/2 danser vi SAMBA med Paula Yau
Den berusende Samba har rødder i de brasilianske rytmer. Det er en dans med plads til personlighed, hvor tempoet kan være skiftende, fra hurtige til helt langsomme bevægelser. Når du først begynder på sambaen, er det svært at stoppe igen.

Fredag d. 18/2 danser vi SALSA med Anna Kron (English)
Overgiv dig til de glade cubanske rytmer når vi danser salsa denne fredag.  Atmosfæren vil summe af grin og danseglæde, når salsaens sensuelle natur giver smørelse til hofter og smilebånd.

Fredag d. 25/2 danser vi CHA CHA CHA med Paula Yau 
Cha cha cha’en er en flirtende og sjov pardans. Rytmik, legende hofter og hurtigt fodarbejde er i fokus når vi danser endnu en af de kendte latindanse.

Bedste dansehilsner Paula, Anna, Nanna & Absalon
__________________________________________________________________

PRAKTISK INFO:

OBS! Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

OBS! Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

pris: 50kr.
Lokale: Klubben, 1. sal

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Lignende begivenheder

KERAMIK: Kop & Skål 23/01 kl. 12:30 Keramik: Mal på ler 23/01 kl. 16:30 ABSALON CROQUIS 23/01 kl. 20:00 BABYRYTMIK 4-7 mdr. 25/01 kl. 10:30 BABYRYTMIK 10-13 mdr. 25/01 kl. 12:30

X