november, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

10
novonsdag
OLDIES BUT GOLDIES YOGA10:30 - 11:45

Information

OLDIES BUT GOLDIES YOGA

  • Kl. 10.30 – 11.45
  • i Klubben
  • 50 kr.

Beskrivelse

Oldies but Goldies yoga er for dig med sølvstænk i håret og erfaringer og visdom i spandevis.

Vi fokuserer på stræk, styrkeøvelser og åndedrætsteknikker. Alle er velkomne og du kan være med, selvom sidste gang du dyrkede yoga var i Indien i 1971.

Gennem yoga kan du øge din muskelmasse, træne din balanceevne og øge din koordinationsevne. Det kan forebygge skader og fald, men også skabe velvære og overskud i din hverdag. Yogaklasserne foregår i et roligt tempo og med mulighed for ekstra støtte til de enkelte øvelser. Vi slutter altid klassen af med afspænding og lidt meditation.

Om vores underviser Dicte Danshøj:
Dicte er et menneske med mange interesser og er nysgerrig på alt omkring hende. Hun har dyrket yoga i mere end 10 år og tog sin første yogalæreruddannelse i 2015 hos Hamsa Yoga studio, og har siddet hen videreuddannet sig både indenfor yoga, men også andre former for bevægelse.

Vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen
Dicte og Absalon


PRAKTISK INFO

OBS! Fra onsdag d. 17. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at deltage på alle hold i Klubben. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk

Medbring gerne egen yogamåtte, hvis du kan

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

Du er altid velkommen til at tage chancen og komme til holdet med dit klippekort, eller købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt.

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Lignende begivenheder

Contact Improvisation 18/12 kl. 10:00 Nytårsyoga – Yin Yoga workshop 31/12 kl. 10:00 IMPRO TEATER FORLØB 03/01 kl. 19:30 BABYRYTMIK 4-7 mdr. 04/01 kl. 10:30 BABYRYTMIK 7-10 mdr. 04/01 kl. 11:30

X