februar, 2020

Dette er en gentagende begivenhed

5
febonsdag
FeaturedØl & Opera La Pizza con Funghihttps://billetto.dk/e/ol-opera-la-pizza-con-funghi-billetter-39533820:30 - 21:30

Information

Øl & Opera

  •  kl. 20.30-21.30
  •  i salen
  •  50 kr.

Beskrivelse

Vi fylder denne aften huset med en opera som tager genren med et meget stort gran salt, hvor historien tager uventede drejninger.
Det er et komisk drama om kærlighed, utroskab og mord – alt det gode fra opera sunget på engelsk!

Vi møder Voluptua der lever med en hemmelighed, som hun fortæller til sin tjenerinde. Voluptua har nemlig en elsker ved siden af sin ægtemand og for at være fri til at kunne være sammen med sin elsker brygger hun på at forgifte sin mand med giftige svampe på
hans yndlingsspise – pizza.

Operaen varer lidt over en time og koster 50. kr.

Der er Øl & Opera
► d. 5. februar
► d. 19. februar
► d. 4. marts
► d. 18. marts
Find din billet her:
https://billetto.dk/e/ol-opera-la-pizza-con-funghi-billetter-395338

Kærlig hilsen operaholdet Den Åbne Opera og Absalon

Cast:
Voluptua: Signe Sneh Durholm
Phobia: Emma Oemann
Scorpio: Gustav Wenzel Most
Count Formaggio: William Jønch Pedersen
Dirigent: Magnus Larsson
Klaver: Louise Schrøder
1. violin Kaya Møller
2. violin: Cassandra Andrea Juul
Bratsch: Daniel Śledziński
Cello: Rasmus Støier Andersen
Bas: Andreas Hjorth Jessen
Instruktør: Freja Friberg Lyme

Arrangementet er støttet af: Wilhelm Hansens Fond, Augustinus Fonden, Axel Muusfeldts Fonden, William Demant Fonden, Dansk Solistforbund, Dansk Skuespillerforbund, Københavns Musikudvalg, Danmarks Radios Symfoniorkesters Fond. Aage, og Johanne Louis-Hansen Fonden, Operaens Venners fond, Brødrene Hartmanns Fond

Billetkøb

Tickets are not available for sale any more for this event!

Lignende begivenheder

fastelavnsmaske værksted 22/02 kl. 11:00 Fastelavnsfest for voksne 22/02 kl. 20:30 Høvdingebold turnering 24/02 kl. 20:30 SKAK OG BACKGAMMON AFTEN 25/02 kl. 19:45 Friday Night Delight x Culture Works DJ’s 28/02 kl. 21:00

X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk