januar, 2022

Dette er en gentagende begivenhed

25
jantirsdag
Morgendans9:00 - 10:00

Information

Morgendans

  • Kl. 9.00-10.00
  • 50 kr.
  • i Klubben

Beskrivelse

Start din dag dansende. Der er morgendans med Lisa Sommer hver tirsdag og torsdag kl. 9.00

Dansen er fri, og den er din egen. Der er ingen særlige trin og ikke noget rigtigt eller forkert. Vi starter stille med at lande i rummet, og i kroppen. Så kommer vi op i tempo, glemmer omgivelserne, inviterer vildskab og puls ind, og slutter igen i ro. Her er plads til både det vilde og det bløde, det langsomme og det hurtige. Du danser din egen dans i rummet med alle de andres egne danse. Og vi finder sammen en fælles puls.

Lisa guider os trygt gennem dansen, med inspirerende ord, musik og invitationer til at mærke og udfordre din krop.
She will guide in english when needed.

Alle er velkomne og du behøver ingen danseerfaring for at være med, blot lysten til bevægelse. Vi danser i bare fødder.

Om vores underviser Lisa Sommer:
Lisa er uddannet Danse & Bevægelsesterapeut, i formen Dansergia. Hun har danset det meste af sit liv, først til jazz, moderne og i musicals. De sidste mere end 10 år, har hun kastet sin kærlighed på den frie og ukoreograferede dans, og er bla. inspireret af dansen 5Rytmer.
“Jeg har guidet dans for store og små grupper i Absalon og andre steder i flere år, og ledet danseterapigruppen Wild Woman Dance. Jeg elsker det som bevægelse kan skabe for alle slags mennesker. Ud over dansen, nærer jeg mig med kolde gys i havet om vinteren, og surfer om sommeren”.

Vi glæder os til at danse dagen i gang med jer
Kærligst Lisa Sommer og Absalon


PRAKTISK INFO

OBS! Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage på alle hold i Klubben. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
Kom senest 8.55, vi starter til tiden

OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede. Du er altid velkommen til at tage chancen og komme til holdet med dit klippekort, eller købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt.

Der bliver varmt i lokalet, så tag let tøj på og evt en vandflaske. Vi danser i bare fødder.. Holdet er kun for voksne!

Kom i god tid, vi starter til tiden!

TIRSDAGSBILLETTER: (Scroll længere ned for torsdagsbilletter)

TORSDAGSBILLETTER:

Lignende begivenheder

ABSALON CROQUIS 23/01 kl. 20:00 BABYRYTMIK 4-7 mdr. 25/01 kl. 10:30 BABYRYTMIK 10-13 mdr. 25/01 kl. 12:30 Keramik: Potter til Planter 26/01 kl. 16:00 ABSALON CROQUIS 26/01 kl. 20:00

X