december, 2021

15
deconsdag
LYRIK & LIMONCELLO: KRISEN20:00 - 22:00

Information

LYRIK & LIMONCELLO: KRISEN

  • kl. 20-22
  • I Tårnværelset
  • 50 kr. inkl. limoncello

 

 

Beskrivelse

I samarbejde med Poesiens Bus inviterer Absalon til Lyrik og Limoncello – aftener helliget lyrikken. Hver aften vil vi snakke om et særligt emne med tilhørende digte. Poesiens Bus starter med at give en introduktion til aftenens emne sådan at alle kan være med. Herefter vil aftenen bestå af en blanding af korte talks og diskussioner ved bordene. 

Vi tænder stearinlysene og sætter limoncello på bordene. Så kom med og bliv klogere på poesi i godt selskab. Denne anden gang kommer aftenen til at handle om krisen. Vi kommer til at snakke om flere digte, både nye og gamle, fra både dansk og ikke danske digtere. Vi skal denne gang læse digte fra Theis Ørntoft, Inger Christensen, Aaiún Nin og Peter-Clement Woetman. Vi skal tale om, hvordan tiden vi lever i er fyldt med kriser; økonomisk krise, klimakrise, flygtningekrise, coronakrise og om hvordan poesien forholder sig til dem.

Hvem er Poesiens Bus?

Poesiens Bus kører med sit indbyggede poesibibliotek rundt i hele landet med digtoplæsninger og poesiarrangementer. Således bringer Poesiens Bus lyrikken ud og bidrager til at skabe læselyst og fællesskab i alle afkroge af landet. Til Lyrik og limoncello er det Kirsten Vestergaard Mikkelsen og Anton Juul, som vil guide os igennem lyrikken.

Kirsten er litteraturformidler og chauffør i Poesiens Bus. Anton er en god ven af bussen og har blandt andet være gæstevært i podcasten Public Poesi Service, som Poesiens Bus har lavet i samarbejde med Absalon Radio. Kirsten og Anton kender hinanden fra studierne i Litteraturvidenskab på Københavns Universitet, hvor de i rundt regnet 6 år har nørdet over litteraturen sammen.

___________________________________________________________

PRAKTISK INFO:

OBS. Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.


HVOR: Tårnværelset

PRIS: 50 kr. Et glas limoncello inkluderet i prisen.

Køb billetter på forhånd via billetlinket. Billetter refunderes ikke og kan ikke byttes til en anden dato.

Lignende begivenheder

Den Dyriske Time – Live podcast & Quiz 18/05 kl. 20:00 Maskefald – En Drag Queens bekendelser 24/05 kl. 20:00 Filmskole for begyndere 05/06 kl. 12:00 Kvinde Kend Din Historie med Gry Jexen 08/06 kl. 20:00 SEIN X Absalon – Premiere på dokumentarserien “UNG OG UPCOMING” 14/06 kl. 20:00

X