maj, 2020

14
majtorsdag
FeaturedLav aftensmad med Absalon: Brændt blomkål med chermoula - LIVE17:30 - 18:15

Information

Lav aftensmad med Absalon: Brændt blomkål med chermoula – LIVE

  • 17:30 – 18:15
  • Live på facebook

Beskrivelse

Vi leger kokkens efterfølger og sender live fra tv-køkkenet på scenen i Absalon alle hverdage kl. 17:30.

Mandag d. 11. maj laver vi ⭐️ Brændt blomkål med chermoula og bulgur til 4 personer ⭐️.

Vil du være med, skal du finde ingredienserne frem og klikke ind på Absalons facebookside, så viser Absalons Alexandre, hvad du skal gøre.

Alexandre er en af de kokke, der plejer at lave maden, når vi har fællesspisning i Absalon.

Undervejs kan du fortælle, hvordan det går og stille spørgsmål i chatten. Bagefter kan du invitere familien, naboerne eller vennerne til bords. Maden er klar ca. 18:15.

Ingredienserne du skal bruge er:
– et blomkål stort nok til 4 personer
– 400 gram bulgur
– et bundt persille et bundt koriander
– 1 løg
– 3 fed hvidløg
– 1 hel mild chili
– 1 rød peberfrugt
– 2 citroner (saft og skræl)
– stødt spidskommen
– stødte korianderfrø
– paprika
– olivenolie

UGENS MENU
Mandag d. 11. maj – Croque monsieur
Lav aftensmad med Absalon: Croque monsieur – LIVE
Tirsdag d. 12. maj – Chorba-suppe
Lav aftensmad med Absalon: Chorba-suppe – LIVE
Onsdag d. 13. maj – Pad thai
Lav aftensmad med Absalon: Pad thai – LIVE
Torsdag d. 14. maj – Brændt blomkål med chermoula og bulgur
Lav aftensmad med Absalon: Brændt blomkål med chermoula – LIVE
Fredag d. 15. maj – Køkkenvask-brownies
Lav weekendguf med Absalon: Køkkenvask-brownies – LIVE

❤️ Absalon

Lignende begivenheder

FREDAGSMIDDAG I ABSALON 29/05 kl. 17:00 LØRDAGSMIDDAG I ABSALON 30/05 kl. 17:00

X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk