december, 2020

6
decsøndag
Læseklubben - Moderskab AFLYST15:30 - 17:30

Information

Læseklubben AFLYST

  • 15:30-17:30
  • 70 kr
  • I Klubben på 1.sal

Beskrivelse

Læseklubben – Moderskab

I dag i Læseklubben handler det om de mageløse, de mærkelige, de modige og de magtfulde mødre. Vi læser og taler om tekster, der alle har moderskabet som omdrejningspunkt.

Du behøver ikke at have læst en specifik bog til i dag – er du nybagt eller småbørnsmor, kan det jo nogle gange være svært at få tid til at læse – men vi vil i hvert fald beskæftige os med Olga Ravns ’Mit arbejde’, Dea Trier Mørchs ’Vinterbørn’ og Cecilie Linds ‘Mit barn’. Herudover kommer forfatter Maja Lucas og læser lidt op fra ‘Mor – en historie om blodet’ og ‘Gennem natten og vinden’.

Alle er velkomne –  uanset om du står midt i barslen og kommer med lidt gylp på trøjen eller ikke har sovet ordentligt i flere år, så kom, som du er og vær med til en hyggelig og rummelig gang læseklub. Du må gerne medbringe din baby.

Læseklubben er både for dig, der læser meget og gerne vil have nogle at snakke med om alt det, du læser, for dig, der gerne vil i gang med at læse mere og for dig, der gerne vil have mere ud af din læsning. Der er plads til alle.

Vi diskuterer og udveksler udbytte af det læste, får teknikker og tips til at udvide vores læseoplevelser, får ideer til nye bøger og har det i det hele taget have det hyggeligt sammen. Indimellem vil vi have besøg af forfatter eller lign., der relaterer til bogen eller temaet.

Vi mødes to gange om måneden, du kan både droppe ind til en enkelt klasse og se, hvad det er for noget og du kan mødes med klubben hver gang og være med til at bestemme , hvad vi skal læse.

Vi mødes hver anden søndag fra 15:30-17:30.

 

Lignende begivenheder

Maskefald – En Drag Queens bekendelser 24/05 kl. 20:00 Filmskole for begyndere 05/06 kl. 12:00 Kvinde Kend Din Historie med Gry Jexen 08/06 kl. 20:00 SEIN X Absalon – Premiere på dokumentarserien “UNG OG UPCOMING” 14/06 kl. 20:00 Absalon Podcastsommerskole 27/06 kl. 15:00

X