november, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

10
novonsdag
Keramik: Potter til Planter16:00 - 18:30

Information

Keramik: Potter til Planter

  • kl. 16:00 – 18:30
  • I ‘Børnehaven’ på 3. sal
  • 200 kr. pr. person

Beskrivelse

Forkæl dine planter med noget hjemmelavet keramik, det kan være alt fra potter, hængepotter, skilte til krydderurter eller noget helt tredje.

Med pølseteknik og pladeteknik udformer vi ting i ler som kan bruges til planter. Vi bruger vores hænder og enkle redskaber til at forme leret.

For at der er plads i ovnen til at alle kan få deres ting brændt er den maksimale højde og bredde på jeres kreationer 15 cm.

Efter workshoppen bliver kreationerne brændt og glaseret. Der kan gå op til tre uger før du kan hente din færdige ting. Vi sender en mail når keramikken er klar til at blive hentet.

PRAKTISK INFO

OBS. Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

Absalons keramikværksted ligger på 3. sal i lokalet, der hedder ’Børnehaven’. Du kommer derop ad trappen ved baren. Der er ingen elevator.

Workshoppen tager 2,5 timer og koster 200 kr. pr. person.
Prisen inkluderer undervisning, materialer, brænding og glasering, udført af Absalons keramikere.

Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset. Vores keramiker guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen.

OBS: Husk at tjekke datoerne grundigt, før du køber billet! Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Bemærk: For billetter købt til december vil keramikken ikke kunne nå at blive klar til jul.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

Lignende begivenheder

Julebazar i Absalon 04/12 kl. 10:00 Keramik: Familieværksted 04/12 kl. 10:00 Keramik: Fredagsbar i Keramikværkstedet 10/12 kl. 17:00 Keramikmarked 11/12 kl. 10:00 KERAMIK: Kop & Skål 12/12 kl. 12:30

X