januar, 2022

Dette er en gentagende begivenhed

26
janonsdag
Keramik: Potter til Planter16:00 - 18:30

Information

Keramik: Potter til Planter

  • kl. 16:00 – 18:30
  • I ‘Børnehaven’ på 3. sal
  • 200 kr. pr. person

Beskrivelse

Forkæl dine planter med noget hjemmelavet keramik, det kan være alt fra potter, hængepotter, skilte til krydderurter eller noget helt tredje.

Med pølseteknik og pladeteknik udformer vi ting i ler som kan bruges til planter. Vi bruger vores hænder og enkle redskaber til at forme leret.

For at der er plads i ovnen til at alle kan få deres ting brændt er den maksimale højde og bredde på jeres kreationer 15 cm.

Efter workshoppen bliver kreationerne brændt og glaseret. Der kan gå op til tre uger før du kan hente din færdige ting. Vi sender en mail når keramikken er klar til at blive hentet.

PRAKTISK INFO

OBS. Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Du skal have mundbind på når du står op og går rundt, men ikke når du sidder ned. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

Absalons keramikværksted ligger på 3. sal i lokalet, der hedder ’Børnehaven’. Du kommer derop ad trappen ved baren. Der er ingen elevator.

Workshoppen tager 2,5 timer og koster 200 kr. pr. person.
Prisen inkluderer undervisning, materialer, brænding og glasering, udført af Absalons keramikere.

Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset. Vores keramiker guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen.

OBS: Husk at tjekke datoerne grundigt, før du køber billet! Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Lignende begivenheder

KERAMIK: Kop & Skål 23/01 kl. 12:30 Keramik: Mal på ler 23/01 kl. 16:30 ABSALON CROQUIS 23/01 kl. 20:00 ABSALON CROQUIS 26/01 kl. 20:00 Keramik: Baby Hånd- og Fodaftryk 27/01 kl. 10:00

X