november, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

26
novfredag
Keramik: Fredagsbar i Keramikværkstedet17:00 - 19:30

Information

Keramik: Fredagsbar i Keramikværkstedet

  • kl. 17:00 – 19:30
  • i ‘Børnehaven’ på 3. sal
  • 200 kr. pr. person

Beskrivelse

Så er der fredagsbar i keramikværkstedet! Kom og drik en øl, nyd fredagsstemningen og lav noget keramik imens. Vi skal lave et portræt af hinanden i ler, så tag en ven, et familiemedlem eller en kæreste med eller kom og lær en ny person at kende. Det handler ikke om at det skal være perfekt, her kan I bare have det sjovt og være kreative.

Vi starter med en klump ler, som vi former og udhuler, så det bliver til et portræt af jeres makker. Vi bruger hænder og enkle redskaber til at forme leret.

Efter workshoppen bliver kreationerne brændt og glaseret. Der kan gå op til tre uger efter kan du hente din færdige kop eller skål. Vi sender en mail når keramikken er klar til at blive hentet.


PRAKTISK INFO

OBS. Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

Absalons keramikværksted ligger på 3. sal i lokalet, der hedder ’Børnehaven’. Du kommer derop ad trappen ved baren. Der er ingen elevator.

Workshoppen tager 2,5 timer og koster 200 kr. pr. person.
Prisen inkluderer undervisning, materialer, brænding og glasering, udført af Absalons keramikere.
Vores keramiker guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen. Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset.

OBS: Husk at tjekke datoerne grundigt, før du køber billet! Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Bemærk: For billetter købt til december kan keramikken ikke nå at blive klar til jul.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

Vi glæder os til at se dig!

Lignende begivenheder

Whacking forløb 19/05 kl. 19:30 Disko & House 21/05 kl. 21:00 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00 Lørdags Linedance 28/05 kl. 13:30 Eurodance Fest 28/05 kl. 23:00

X