december, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

18
declørdag
IMPRO TEATER14:30 - 16:00

Information

Impro Teater

  • Kl. 16.00-17.30
  • 75 kr.
  • i Klubben

Beskrivelse

Kom og vær med til Impro Teater i Absalon.

Vil du gerne udfordre dig selv, styrke dine evner til at reagere i nuet og møde nye mennesker at grine sammen med, så er improvisation helt sikkert noget for dig. Improvisation, Improv eller Impro (kært barn har mange navne) er en god måde at tilegne dig nye sociale færdigheder på, forbedre din kommunikation og styrke kreativiteten på. Du vil i et trygt forum blive udfordret til at bevæge dig ud af din komfortzone uden at blive udstillet eller gjort til grin. Improvisation vil lære dig, hvordan du takler det uforberedte med gåpåmod og succes.

Impro er for alle – uanset alder, profession og tidligere erfaringer. Workshoppen er altså både for dig, som aldrig har prøvet impro før, og for dig der ønsker at blive en bedre skuespiller. Den er også for dig, der har en drøm om at undgå svedige håndflader næste gang du skal fremlægge noget for dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere og for dig der bare vil have en sjov og udfordrende stund med dine venner. Alt hvad du behøver er et åbent sind.

Kom i tøj, som du kan bevæge dig i.

Om vores underviser Rolando Yunquera:
Rolando er uddannet på Dell’Arte School of Physical Theatre, ICC Theatre og på IO Chicago. Han har lavet et hav af shows og optrædener som skuespiller og improvisator. Hans undervisning er baseret primært på Improv Comedy Theatre, men også inspireret af klassiske drama/teatertekniker. Rolandos energi smitter af! Han er en passioneret lærer, der motiverer, støtter og muligvis får dig til at klaske dig på lårene af grin.

PS. Der er også et improteater forløb hver onsdag aften. Der køber du billet samlet til hele forløbet.

Vi glæder os til at have det sjovt med jer
Kærlig hilsen Rolando og Absalon


PRAKTISK INFO

OBS! Fra onsdag d. 17. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at deltage på alle hold i Klubben. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk

Pris: 75 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Vil du være sikker på en plads så køb din billet på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan spørge i debatten på facebook, om nogen er interesserede. Du er altid velkommen til at tage chancen og komme og købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt.

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Lignende begivenheder

Keramik: Fredagsbar i Keramikværkstedet 10/12 kl. 17:00 Keramikmarked 11/12 kl. 10:00 KERAMIK: Kop & Skål 12/12 kl. 12:30 Christmas Cabaret – Dinner & Show 12/12 kl. 18:00 Sløjtlæsnings Julestue & Live Podcast 15/12 kl. 20:00

X