november, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

4
novtorsdag
ICONIC DANCE: BRITNEY VS *NSYNC19:30 - 21:00

Information

ICONIC DANCE: BRITNEY VS *NSYNC

kl. 19:30 – 21:00
Pris: 100kr.
Lokale: Klubben, 1. sal

Beskrivelse

Britney Spears og Justin Timberlake: Musikverdenens power couple no. 1 dengang teen pop for alvor herskede på hitlisterne.

De startede som kollegaer. Så begyndte rygterne om et forhold at svirre. Kærligheden mellem dem blev med tiden officiel (det samme gjorde deres kærlighed til denim). Og siden blev der grædt floder af tårer over deres breakup. Ja, parret var altid garant for medieomtale – OG for at levere de fedeste moves som henholdsvis popprinsesse og boybandprins!

I november hylder Iconic Dance fire af Britneys og *NSYNCs mest ikoniske koreografier fra starten af det nye årtusind, da popromancen var på sit højeste.

Underviser og superfan Nick Hvidtfeldt vil lære dig de originale trin til nogle af Justneys største hits. Der er garanti for smil på dine lipsyncende læber og en horde af skrigende teenagepiger, som løber efter dig.

Du behøver ikke være en erfaren danser for at være med. Det vigtigste er, at du elsker at danse og have det sjovt sammen med andre.

Pure Britney fire gange i oktober:

  • 7. Okt.: .. Baby One More Time – UDSOLGT
  • 14. Okt.: Oops!…I Did It Again – UDSOLGT
  • 21. Okt.: I’m a Slave 4 U – UDSOLGT
  • 28. Okt.: .. Baby One More Time – UDSOLGT

EKSTRA DATOER I NOVEMBER Britney vs *NSYNC:

  • 4. nov.: Oops!…I Did It Again – UDSOLGT
  • 11. nov.: Bye Bye Bye (*NSYNC) – FÅ BILLETTER
  • 18. nov.: I’m a Slave 4 U – UDSOLGT
  • 25. nov.: Pop (*NSYNC) – FÅ BILLETTER

Vi glæder os til at rejse tilbage i tiden med jer!

Dansehilsner fra Nick & Absalon

*********** PRAKTISK ***********

OBS! Fra onsdag d. 17. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at deltage på alle hold i Klubben. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk

Pris: 100 kr.
Lokale: ’Klubben’ på 1. sal

OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede. Du er altid velkommen til at tage chancen og komme til holdet med dit klippekort, eller købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt.

Kom i god tid, vi starter til tiden

THE CLASS WILL BE TAUGHT IN ENGLISH IF NEEDED.

Lignende begivenheder

Keramik: Fredagsbar i Keramikværkstedet 10/12 kl. 17:00 Keramikmarked 11/12 kl. 10:00 KERAMIK: Kop & Skål 12/12 kl. 12:30 Contact Improvisation 18/12 kl. 10:00 KERAMIK: Kop & Skål 22/12 kl. 19:30

X