december, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

15
deconsdag
FUROSHIKI - Kunsten at pakke ind i stof19:00 - 21:30

Information

FUROSHIKI – Kunsten at pakke ind i stof

  • I Børnehaven på 3. sal
  • Kl. 19-21:30
  • 125 kr.

 

Beskrivelse

Kom og lær at pakke gaver og ting ind i dekorative tekstiler, der kan bruges igen og igen.

Først skal vi have en kort intro til Furoshiki’ens historie og dens japanske rødder. Bagefter lærer vi de forskellige knude- og indpakningsteknikker, der fungerer godt som gaveindpakning eller til transport af ting og sager. Du får mulighed for at kreere din egen unikke furoshiki, med dit helt eget mønster eller motiv.

FUROSHIKI er en traditionel japansk teknik, hvor du bruger firkantede stykker tekstiler til at pakke objekter ind i. Du kan bruge furoshiki som et genanvendelig alternativ til gavepapir. Det ser både flot ud og er en gave i sig selv. 

Vores underviser
Nicole Grünfeld er uddannet designer og tekstilformidler og kvinden bag Lemon Club Studio, som skaber miljøvenlig og genanvendelig tekstilgaveindpakning med afsæt og inspiration i den gamle japanske tradition Furoshiki.


PRAKTISK INFO

OBS. Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at deltage i alle events i Absalon. Det gælder for gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os info@absaloncph.dk.

Gå i gemmerne find gamle tekstiler, som du kan give nyt liv eller køb en furoshiki af underviseren. Ensfarvede tekstiler fungerer bedst, da vi skal udsmykke stoffet med vores egne mønstre.

Vi er i lokalet Børnehaven, som ligger på 3. sal. Gå op ad trappen ved baren. Der er ikke elevator.

Køb din billet på forhånd her på siden. Billetter refunderes ikke og kan ikke flyttes til en anden dato.

Lignende begivenheder

Whacking forløb 19/05 kl. 19:30 Disko & House 21/05 kl. 21:00 Emaljesmykke Forløb 27/05 kl. 11:00 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00 Lørdags Linedance 28/05 kl. 13:30

X