maj, 2022

4
majonsdag
Fri dans18:00 - 19:00

Information

Fri dans

  • 18-19
  • 50 kr.
  • I klubben

Beskrivelse

Vi er midtvejs gennem arbejdsugen og der er lang tid til weekenden og til at man kan brænde sit krudt af på dansegulvet eller ryste arbejdet og hverdagens mange gøremål af sig. Absalon og Eva inviterer til fri dans hver onsdag aften, hvor vi lader kroppen råde og slipper tankerne. Dansen er fri, og den er din egen. Der er ikke noget rigtigt, forkert eller nogen særlige trin.

Vi starter ud med at blive guidet ned i kroppen til stille musik. I takt med at tempoet stiger og vi glemmer omgivelserne, inviteres til puls, vildskab og glæde, før vi til sidst igen vil sænke tempoet. Vi udtrykker os frit gennem vores egen dans, hver især, i et fælles rum sammen med andre, hvor der er plads til det hele. Eva guider os gennem dansen, med ord, musik og invitationer til at mærke og udfordre din krop.

Om underviser Eva Appel:
Eva er uddannet bevægelsesunderviser og massør fra Gotved instituttet. Musik og udtryk er en stor del af Evas hverdag, da hun i perioder har forskellige musikprojekter igang, som sanger og bruger musikken og sangen i sin undervisning i bevægelse, gymnastik, dans og afspænding. “Jeg elsker at undervise, og udtrykke mig gennem dans og sang i fællesskab med andre”. 

Vi glæder os til at bevæge os med dig,
Eva og Absalon


PRAKTISK 

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal
Kom i god tid, vi starter til tiden.

OBS: Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.
Der bliver varmt i lokalet, så tag let tøj på og evt en vandflaske. Vi danser i bare fødder.. Holdet er kun for voksne!
Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd, eller i baren inden holdet starter.

Lignende begivenheder

AFLYST – OLDIES BUT GOLDIES DANS 27/05 kl. 11:00 Fredagsfest i Absalon 27/05 kl. 22:30 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00 Lørdags Linedance 28/05 kl. 13:30 Eurodance Fest 28/05 kl. 23:00

X