januar, 2022

Dette er en gentagende begivenhed

28
janfredag
FREDAGSFÆLLESSPISNING18:00 - 20:00

Information

FREDAGSFÆLLESSPISNING

  • 100 kr.
  • i Salen
  • Kom i god tid

Beskrivelse

I Absalon spiser vi sammen hver aften, alle ugens 7 dage. Kom i god tid.

Maden er klar kl. 18, og fredag koster det 100 kr. at spise med. Vores kokke laver god mad til os, og vi skal også have dessert. Du kan se ugens menu HER

Vi sidder ved langborde, og dagens menu bliver anrettet på fade, som vi deler med hinanden. Det betyder, at du måske skal bede din sidemand række dig brødet, ligesom du gerne må være opmærksom på, om alle ved bordet har fået, hvad de kunne tænke sig.

Hvis du vil spise med, kan du købe billet på forhånd her eller i døren, hvis der ikke bliver udsolgt online. Børn under 3 år spiser gratis med alle dage, og det er ikke nødvendigt at booke plads til dem.


VIGTIG INFO

OBS. Fra fredag d. 12. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at spise i Absalon. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk.

– Kom gerne i god tid. Jeres bord er klar fra kl. 17, og er I ikke ankommet kl. 17:45, forbeholder vi os retten til at sælge jeres pladser videre.

– Vi laver ikke bordplan på forhånd, men placerer ved bordene fra kl. 17:00. Er I et stort selskab, kan vi ikke garantere, at I kommer til at sidde samlet.

– Køb jeres billetter samlet eller i samme navn, hvis I vil sidde sammen.

– Vi refunderer ikke billetter. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser.

– Ugens menu er online mandag morgen. Du kan se denne uges menu HER

– Det er muligt at få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor der er kød eller fisk på menuen.

– Send os en mail i god tid, hvis du har spørgsmål til allergener.

Lignende begivenheder

ABSALON CROQUIS 23/01 kl. 20:00 Keramik: Potter til Planter 26/01 kl. 16:00 ABSALON CROQUIS 26/01 kl. 20:00 Keramik: Baby Hånd- og Fodaftryk 27/01 kl. 10:00 KERAMIK: Kop & Skål 28/01 kl. 13:30

X