maj, 2020

Dette er en gentagende begivenhed

29
majfredag
FeaturedFREDAGSMIDDAG I ABSALON17:00 - 20:00 (30)

Information

Fredagsmiddag i Absalon

  • 100 kr.
  • i Salen
  • Kom i god tid

Beskrivelse

I Absalon spiser vi sammen hver aften, alle ugens 7 dage. Kom i god tid.

Maden er klar kl. 18, og fredag koster det 100 kr. at spise med. Vores kokke laver god mad til os, og vi skal også have dessert. Du kan se ugens menu HER

Normalt sidder vi sammen ved lange borde. I denne tid står bordene hver for sig, så hvert selskab af venner og familie på 4 til 8 personer samles om sit eget bord. Vi serverer maden på tallerkener frem for fade, og vi er færre i salen.

Resten er som det plejer.

Alle spiser stadig samme menu samtidigt, og du kan stadig falde i snak med nabobordet, der er bare lidt længere derover.

Børn under 3 år spiser gratis. Husk at hente en børnebillet til dem.


VIGTIG INFO

– Køb jeres billetter samlet, hvis I vil sidde sammen. Det er ikke muligt at købe færre end 4 billetter for tiden, da hvert selskab får sit eget bord.

– For at undgå kø ved indgangen, må I meget gerne ankomme i god tid. Jeres bord er klar fra kl. 17, og er I ikke ankommet før 17:45, forbeholder vi os retten til at sælge jeres pladser videre.

– Der er to vegetardage om ugen: mandag og onsdag. Det er muligt at få en vegetarisk version af fællesspisningen på dage, hvor der er kød på menuen. Den skal ikke bestilles på forhånd.

– Send os en mail i god tid, hvis du har spørgsmål til allergener.

– Har du symptomer på sygdom skal du blive hjemme. Skriv til os på info@absaloncph.dk, så refunderer vi din billet.

Lignende begivenheder

LØRDAGSMIDDAG I ABSALON 30/05 kl. 17:00

X