oktober, 2021

Dette er en gentagende begivenhed

1
oktfredag
BABYDANS13:30 - 14:15

Information

Baby Dans

  • 13:30 – 14:15
  • 50 kr.
  • Klubben

Beskrivelse

Velkommen til babydans i Absalon

hver fredag kl. 12.30-13.15 og kl. 13.30-14.15.

Til babydans omfavner vi glæden ved dans og musik. Holdet er for alle forældre med babyer, der elsker at danse og bevæge sig til musik, eller har lyst til at lære at elske det. Det er forælderen som danser, med baby i armene, i bæresele, vikle eller slynge (I vælger selv efter babys behov og temperament).

Babydans består af organiske bevægelser, hvor I bliver guidet til både rytmisk, poetisk og energisk musik fra hele verden. Vi skaber et nærværende rum, fyldt af dans og livsglæde, hvor vi hovedsageligt danser frit, dog med nogle enkle koreografier.

Udover, at vi skal have det sjovt sammen, kan dansen og nærværet også give mulighed for at styrke tilknytningen mellem forælder og baby, og det er en praksis, man nemt kan tage med hjem i stuen. Dansen kan også være med til at forløse energier og eventuelle spændinger forbundet med graviditet, fødsler og forældreskab. Der er plads til at møde op, lige som man nu har det i dag.

Vi glæder os til at danse med jer
De bedste hilsener Eva, Steffanie og Absalon

 

———————————————————————————————————-

PRAKTISK INFO:

OBS! Fra onsdag d. 17. november skal du fremvise et gyldigt coronapas for at deltage på alle hold i Klubben. Det gælder alle gæster over 15 år. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på info@absaloncph.dk

OBS! Det er ikke muligt at parkere barnevogne indendørs i Absalon. Indgangen skal holdes fri af hensyn til brandsikkerhed og der kan ikke holde vogne i salen.

OBS! Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

Pris: 50 kr. (pr. voksen)
Lokale: Klubben på 1. sal

Kom i tøj du kan bevæge dig i, og tag et tæppe med (voksenstørrelse) som vi skal bruge i dansen med babyerne.

Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den.  Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

Kom i god tid, vi starter til tiden.

Lignende begivenheder

AFLYST – OLDIES BUT GOLDIES DANS 27/05 kl. 11:00 VM i GrillTennis 28/05 kl. 13:00 Lørdags Linedance 28/05 kl. 13:30 Det kongelige teater besøger Absalon: Ny Koreografi 01/06 kl. 20:00 Absalon Got Soul 03/06 kl. 21:00

X