november, 2021

12
novfredag
AFLYST - OLDIES BUT GOLDIES DANS10:30 - 11:45

Information

AFLYST – OLDIES BUT GOLDIES DANS

  • Kl. 10.30 – 11.45
  • i Klubben, 1. sal
  • 50 kr.

Beskrivelse

Oldies But Goldies Dans med Lisa er hver fredag kl. 10.30

Kom og få sved på panden og hele kroppen rørt til en aktiv time hvor dansen er udgangspunktet for bevægelserne.

Holdet er for os med grå stænk i håret (seniorhold). Vi bevæger os til musik, starter langsomt med at varme hele kroppen op med bevægelser, der er naturlige for kroppen. Vi laver simple dansetrin, der udfordrer koordinationen og får smilet frem på læben. Vi får pulsen op med styrke og dansende balanceøvelser, der gør kroppen stærkere og udfordrer vores sædvanlige bevægelsesmønstre. Der vil være elementer af fri dans undervejs så vi kan slippe hovedet og lade kroppen føre an. Til sidst slutter vi af med udstrækning og afspænding.

Det er et hold med fokus på glæden ved bevægelse, ligegyldigt hvordan det ser ud. Bevidsthed i kroppen, samt holdning og vejrtrækning.

Alle er velkomne, og der er plads til de skader og skavanker, der skulle være dukket op med årene. Du er velkommen til at komme og prøve en enkelt gang for at se, om det er noget for dig. Tag tøj på du kan bevæge dig i og en vandflaske med.

Om vores underviser Lisa Sommer:
Lisa er uddannet Danse & Bevægelsesterapeut, i formen Dansergia. Hun har danset det meste af sit liv, først til jazz, moderne og i musicals. De sidste mere end 10 år har hun kastet sin kærlighed på den frie og ukoreograferede dans, og er også bla. inspireret af dansen 5Rytmer. Hun har danset med unge psykisk syge på Rigshospitalets lukkede afdelinger, og elsker det som dansen kan skabe hos alle mennesker.

Vi glæder os til at komme glad i form med jer!

Bedste hilsner
Lisa og Absalon


PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.
Lokale: ‘Klubben’ på 1. sal

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

Du er altid velkommen til at tage chancen og købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt

 

Lignende begivenheder

Contact Improvisation 18/12 kl. 10:00 Nytårsyoga – Yin Yoga workshop 31/12 kl. 10:00 IMPRO TEATER FORLØB 03/01 kl. 19:30 BABYRYTMIK 4-7 mdr. 04/01 kl. 10:30 BABYRYTMIK 7-10 mdr. 04/01 kl. 11:30

X