august, 2020

22
auglørdag
Absalon 5 år: Mad & Musik18:00 - 0:00 (23)

Information

Absalon 5 år: Mad & Musik

  • kl. 18-24.00
  • i Salen
  • 100 kr

Beskrivelse

Kære nye og gamle Absalon-venner

Tiden flyver afsted i godt selskab, og nu er der gået 5 år, siden Folkehuset Absalon slog dørene op for første gang.

Denne lørdag skal vi spise Lørdagsmiddag med dessert, høre livemusik på scenen og bagefter er der DJ og drinks til vi lukker. 

Kom, spis, hyg, nyd musikken, drik et par drinks eller pingpong pilsnere, skål med sidemanden – og vær med til at markere at Absalon er blevet 5 år gammel. 

Uden alle jer, der er med at puste liv huset hver dag, er Absalon kun en tom skal. Derfor vil vi gerne skåle og sige tak til alle som er med til at gøre Absalon et særligt sted.

Program: 

Kl. 17.00-18.00: Kom i god tid og find en plads til fællesspisning

Kl. 18.00-20.00: Fællesspisning og dessert

Kl. 20.00-21.30: Livemusik

Kl. 21.30-24.00: DJ, hygge og drinks

MENU:

Paella med kyllinglår og oksechorizo

Dessert: Mørk chokoladekage med appelsin på toppen

Vi glæder os til at fejre dagen med jer!

Absalon

 

PRAKTISK INFO:

– Lørdagsmiddag med dessert koster 100 kr. Køb billet på forhånd.
Er I flere, der gerne vil sidde sammen, så køb jeres billetter samlet, eller i samme navn. 

– Vi refunderer ikke billetter. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser.

– For at undgå kø ved indgangen, må I meget gerne ankomme i god tid. Jeres bord er klar fra kl. 17, og er I ikke ankommet før 17:45, forbeholder vi os retten til at sælge jeres pladser videre.

– Send os en mail i god tid, hvis du har spørgsmål til allergener.

– Har du symptomer på sygdom skal du blive hjemme. Skriv til os på info@absaloncph.dk

Entré er gratis, efter vi har spist.

Lignende begivenheder

Friday Night Delight // Perc & Plader 14/08 kl. 19:30 Sommer og Sangria 15/08 kl. 18:00 Cirkus Søndag 16/08 kl. 14:00 POTTER MED PATTER #1 20/08 kl. 16:30 Absalons 5 års fødselsdag: Fællesspisning & Banko 20/08 kl. 18:00

X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk