Folkehuset Absalon

STRÅLA YOGA (ENGLISH) 18 FebruarFeb 2022 09:00
STRÅLA YOGA (ENGLISH)

Stråla Yoga med Lisbeth hver fredag kl. 9

 

Inspireret af Tai Chi og Qigong, skiller Stråla Yoga sig ud fra andre typer yoga ved at have processen af bevægelse i fokus frem for de endelige yoga positioner. Ved at lade åndedrættet understøtte dine bevægelser og i højere grad “føle” dig frem end at fokusere på rigtig og forkert, vil du opleve en større frihed og følelsen af flow i din yoga praksis og i din bevægelse generelt.

 

Alle kan være med uanset niveau og erfaring.

 

Om instruktøren Lisbeth:

Lisbeth har guidet yoga på fuld tid siden 2013, og hun tror på, at yoga kan være for alle. Hendes fokus er at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor du kan være 100% dig selv. Komme præcis som du er, og gennem fokus på åndedræt og bevægelses processen, skabe øget opmærksomhed og forbindelse til krop og sind, og mærke hvad der føles bedst for dig.

 

Lisbeth guider dig igennem yogaens flow med hjerte og varme og stor tiltro til empowerment.

 

Vi glæder os til at starte dagen med dig!

 

Hilsen

Lisbeth og Absalon

 


 

PRAKTISK INFO

Pris: 50 kr.

 

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede.

Du er altid velkommen til at tage chancen og købe en billet i baren inden holdstart, hvis der ikke er udsolgt.