SOMMERSKOLE FOR BØRN 27 JuniJun 2022 10:00
SOMMERSKOLE FOR BØRN

Er du mellem 9 og 13 år og vil gerne slippe fantasien løs og være kreativ i din sommerferie? Så kom med på kreativ sommerskole i Absalon!

Vi skal arbejde med ler og eksperimentere med at modellere, male og lave ting vi kan bruge og ting, der mest bare er til pynt. Lav sager til dig selv eller giv dem som gaver til nogen du godt kan lide.

Vi mødes fire dage i træk og hygger os sammen i værkstedet imens vi arbejder med ler, pensler, farver og former. Vi arbejder med forskellige teknikker, og du får selvfølgelig inspiration til at kommer igang og hjælp til hvordan du skal gøre.

Der er god tid til at eksperimentere undervejs og du behøver ikke at have prøvet noget af det vi skal før.

Sara er underviser hele ugen. Hun er ved at uddanne sig til lærer og underviser til dagligt både børn og voksne i keramik i Absalon.

Vi glæder os til at se dig!

 


 

UGENS PROGRAM

Mandag – Portræt og brugsgenstande
Vi lærer hinanden at kende medforskellige lege og arbejder med portrætter på papir og i ler.

Efter frokost arbejder vi med brugsgenstande i keramik fx en kop, en slikskål eller noget tredje. Senere på ugen maler og dekorerer vi vores sager med lermaling.

Tirsdag – Former, farver og uro
Vi starter dagen med at tage på inspirationstur i vores lokalområde. Vi går på jagt efter former og farver og laver skitser, som vi tager med hjem.

Efter frokost laver vi en uro i enten selvhærdende ler, crepepapir eller pap. Denne dag snakker vi især om at sammensætte farver og eksperimentere med former.

Onsdag – Skattejagt og maling
Vi starter med en skattejagt i Absalon! Senere laver vi forskellige maleøvelser og maler med forskellige pensler og genstande fx fra naturen.

Efter frokost udsmykker vi vores keramiksager med farver og mønstre. Keramikken bliver senere glaseret med transparent glasur af Absalons keramikere.

Torsdag – Bevægelse og fernisering
Vi starter dagen med at bevæge kroppen i Absalons bevægelsesrum på 1. sal. Bagefter forbereder  vi vores fernisering og laver en sidste øvelse med ler.

Efter frokost holder vi fernisering! Vores venner og familie kommer op i Tårnværelset, hvor de kan se alt det var lavet og få en forfriskning.

 


 

PRAKTISK INFO

Sommerskolen er for børn mellem 9 og 13 år. Alle er velkomne og man kan tilmelde sig alene eller sammen med et par venner.

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 13. juni. 

Vi mødes mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i uge 26 fra kl. 10-14 alle dage.

Spis morgenmad inden du kommer. Vi spiser frokost sammen hver dag kl. 12. Frokoster er inkluderet i prisen. Har du allergier, som vi skal være opmærksomme på eller nogen spørgsmål, så skriv til karenwj@absaloncph.dk.

Der er også eftermiddagssnack og frugt alle dage.

Medbring tøj, der godt må få malerpletter og keramikstøv på.

Torsdag kl. 13:30 inviterer vi til afslutning og en lille fernisering, hvor du kan invitere dine forældre, søskende, bedsteforældre eller en ven med.

Omkring 3 uger efter sommerskolen, får I besked om at I kan hente jeres keramikkreationer. I mellemtiden har vi glaseret og brændt dem.

Vi sender mere info til deltagere inden sommerskolen starter. Husk at tilmelde jer senest mandag d. 13. juni.