Folkehuset Absalon

SØNDAGSYOGA - MORGENFRISK FLOW 06 SeptemberSep 2020 09:30
SØNDAGSYOGA - MORGENFRISK FLOW

Hver søndag er der to yoga-klasser i Absalon.

 

Den første er dynamisk og den næste roligere. Fælles for holdene er, at du kan komme som du er - med dine tømmermænd eller med alle dine friske ambitioner. Alle kan være med – uanset om du er helt ny til yoga eller er en gammel haj.

 

Kl. 9.30-10.45 er en morgenfrisk flow klasse, hvor vi starter roligt med at varme kroppen op, kommer igennem dynamiske flows, får sved på panden og runder af med afspænding.

 

Kl. 11.00-12.15 er en formiddags chill klasse, hvor vi bliver nede i tempo, du får måske varmen i nogle stående stillinger eller solhilsner, men vi fokusere på dybe stræk og vejrtrækning.

 

Vi krydrer ofte søndagene med lidt andet end en klassisk time – det kan være en udfordrende hovedstand, anderledes musik, eller noget helt tredje, og man kan med fordel lave et lille marathon ud af det og være med på begge hold.

 

Søndagene undervises af vores faste undervisere på skift, og derfor er stilarten forskellig fra gang til gang.

 

Vi glæder os til at starte søndagen med jer!
Bedste hilsner Yogierne i Absalon

 


 

PRAKTISK INFO
Medbring gerne egen yogamåtte, hvis du kan

Pris: 50 kr.
Lokale: 'Klubben' på 1. sal

Vil du være sikker på en plads så køb din billet her på forhånd. Vi refunderer ikke købte billetter. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en, du tror kan bruge den. Du kan også finde begivenheden på facebooksiden Bevægelse i Absalon og spørge i debatten her, om nogen er interesserede. Du er altid velkommen til at tage chancen og købe en billet i baren hvis der ikke er udsolgt.

Kom i god tid, vi starter til tiden.