Folkehuset Absalon

SILENT DISCO I ABSALON 07 OktoberOkt 2022 21:00
SILENT DISCO I ABSALON

✨Silent Disco er tilbage i Absalon✨

Fredag den 7. oktober kan du opleve den helt særlige stemning, når vi fylder Absalons store sal med dansende mennesker med hovedtelefoner på.

Vi danser sammen til musik vi selv vælger. Du kan nemlig skifte mellem tre kanaler med forskelligt musik - rød, grøn eller blå. Måske hører de andre det samme som dig. Måske hører de noget helt andet. Måske danser I til samme rytmer, måske gør I slet ikke.

Denne gang fylder vi igen alle tre kanaler med dygtige DJ's, der står klar til at dyste om din opmærksomhed med forskellige musikgenre.

 

? På den grønne kanal kan du danse til FIREFOX.

Firefox er stjerneregn af energi! Han elsker at følge publikum og komme med hits og gode overraskelser til dansegulvet. Der er garanteret en dansefest på grøn kanal, når Ræven med ild i fyrer op for rytmerne fra disco, funk og den elektroniske genre.

 

? På den blå kanal kan du danse til MISS WORLD.
Når Miss World står ved DJ pulten mødes alle kontinenter i et mashup, der får dansegulvet til at koge. Glæd dig til et mix af bangers, guilty pleasure hits og rytmer fra de varme lande. Denne aften er vi blevet lovet en god portion EDM og Deep House på blå kanal.

 

? På den røde kanal kan du danse til DJ MOTHER MARY.
Mother Mary er efterhånden en erfaren dame inden for Silent Disco. Hun har været med ude i hele landet og sørget for ømme dansefødder til befolkningen. På den røde kanal kan du danse dig varm i selskab med en masse velkendte feminine bangers, vokaler og vibes, da Mother Mary er en badass feme-lover. Hun vil også runde genrer som disco, reggae, house og elektroniske beats og rytmer som man kan få helt ondt i fødderne af! Der er garanti for fællessang, nostalgi og hjertevarme på den røde kanal

 

Vil du være sikre dig en plads til denne aften, så køb din billet på forhånd her. Ellers kan du også tage chancen og svinge forbi på aftenen.

Vi glæder os!
Absalon og Silent Events ♥

 


 

PRAKTISK INFO
100 kr. pr. headset. Du kan låne dem lige så længe du har lyst.
1 billet = 1 headset
Aldersgrænse til fest i Absalon: 21 år