Folkehuset Absalon

SILENT DISCO PÅ BOULEVARDEN 10 JuniJun 2023 20:00
SILENT DISCO PÅ BOULEVARDEN

Silent Disco er tilbage i Absalon og på Boulevarden!

Lørdag den 10. juni kan du opleve den helt særlige stemning, når vi først fylder Sønderboulevard og senere Absalons store sal med dansende mennesker med hovedtelefoner på.

Denne sommeraften starter vi med at danse ude på Boulevarden fra kl. 20-22. Bagefter rykker vi indenfor og fortsætter festen til kl. 02, hvor tre dygtige live DJ's står klar til at dyste om din opmærksomhed med forskellige musikgenre.

Vi danser sammen til musik vi selv vælger. Du kan nemlig skifte mellem tre kanaler med forskelligt musik - rød, grøn eller blå. Måske hører de andre det samme som dig. Måske hører de noget helt andet. Måske danser I til samme rytmer, måske gør I slet ikke.

 

? På den grønne kanal kan du danse til DJ Tanya.

DJ Tanya har spillet Silent Disco mange gange før og på mange forskellige scener. På denne kanal kan du forvente at danse til massere af HipHop/R&B og det bedste Tech House beat. Hvis det er noget for dig, så hold øje med den grønne kanal!

 

? På den blå kanal kan du danse til DJ Karlos

DJ Karlos vil denne aften genoplive ikoniske hits fra fortiden. Han blander de bedste gamle musiknumre med pulserende disco-rytmer, der kan få folk til at danse og synge med. DJ Karlos vil sørge for en musikalsk oplevelse, hvor du kan fordybe dig i hans udvalgte sange og danse hele aftenen til din egen rytme. Med en bred vifte af musikalske minder og ekspertise i at skabe en festlig stemning er du sikret en aften fyldt med nostalgi og danseglæde på den blå kanal.

 

? På den røde kanal kan du danse til DJ MOTHER MARY.
Mother Mary er efterhånden en erfaren dame inden for Silent Disco. Hun har været med ude i hele landet og sørget for ømme dansefødder til befolkningen. På den røde kanal kan du danse dig varm i selskab med en masse velkendte feminine bangers, vokaler og vibes, da Mother Mary er en badass feme-lover. Hun vil også runde genrer som disco, reggae, house og elektroniske beats og rytmer som man kan få helt ondt i fødderne af! Der er garanti for fællessang, nostalgi og hjertevarme på den røde kanal

 

Program:

Kl. 20-22: Silent Disco på Sønderboulevard

Kl. 22-02 Silent Disco i Absalon

 

Vil du sikre dig en plads til denne aften, så køb din billet på forhånd her. Vi har også taget 100 høretelefoner fra, som du kan købe i døren på aftenen, hvis du er hurtig. Så kom i god tid og start din aften dansene under åben himmel.

 

Vi glæder os!
Absalon og Silent Events ♥

 


 

PRAKTISK INFO
100 kr. pr. headset. Du kan låne dem lige så længe du har lyst.
1 billet = 1 headset
Aldersgrænse efter kl. 22: 18 år

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest.