Folkehuset Absalon

SILENT DISCO I ABSALON 13 JanuarJan 2023 21:00
SILENT DISCO I ABSALON

✨Silent Disco er tilbage i Absalon✨

Fredag den 13. januar kan du opleve den helt særlige stemning, når vi fylder Absalons store sal med dansende mennesker med hovedtelefoner på.

Vi danser sammen til musik vi selv vælger. Du kan nemlig skifte mellem tre kanaler med forskelligt musik - rød, grøn eller blå. Måske hører de andre det samme som dig. Måske hører de noget helt andet. Måske danser I til samme rytmer, måske gør I slet ikke.

Denne gang fylder vi igen alle tre kanaler med dygtige DJ's, der står klar til at dyste om din opmærksomhed med forskellige musikgenre.

 

? På den grønne kanal kan du danse til DJ Almægtige Den Hoang.

Bag aliaset Den Almægtige gemmer sig Thomas Hoang. Thomas begyndte som flittig gæst af huset, men har siden opbygget et ry som en af Absalons bedste og mest trofaste DJ's. Han kommer fra et ophav af hip hop, old school funk og Motown klassikere. I årenes løb har han bidraget til et hav af arrangementer i Absalon og resten af København, hvilket har gjort ham til en højst alsidig DJ. Til Silent Disco medbringer Thomas en taske fuld af tidens R'n'B, hip hop og funk

 

? På den blå kanal kan du danse til DJ Emma Lincoln.
En aften i selskab med Emma Lincoln byder på en spicy sovs af de helt sjældne remixes, kogt sammen i en ret af ingredienser der har baile-funk rytmer, afrohouse, rap, hiphop og dancehall som fællesnævner. Det er svært at holde energiniveauet nede, og numsen stille når rummet bliver fyldt op med musik fra alle verdens hjørner, så du kan finde din indre gasolina frem.

 

? På den røde kanal kan du danse til DJ Mother Mary & DJ Valdez.

Mother Mary & Valdez er efterhånden godt erfarene inden for Silent Disco. På den røde kanal kan du danse dig varm i selskab med en masse velkendte feminine bangers, vokaler og vibes, da Mother Mary er en badass feme-lover. Valdez sørger for at der ikke kommer til at mangle bass! Han er gået på opdagelse og fundet vanvittig god musik og lækre tunes fra hele verden - så, der skal skrues helt op for den røde kanal når Valdez serverer dub, dnb, house og vilde beats!

 

 

Vil du være sikre dig en plads til denne aften, så køb din billet på forhånd her. Ellers kan du også tage chancen og svinge forbi på aftenen.

Vi glæder os!
Absalon og Silent Events ♥

 


 

PRAKTISK INFO
100 kr. pr. headset. Du kan låne dem lige så længe du har lyst.
1 billet = 1 headset
Aldersgrænse til fest i Absalon: 21 år

I Absalon tolererer vi ikke racisme, sexisme, homofobi, transfobi eller anden diskriminerende adfærd. Hav en god fest <3