Folkehuset Absalon

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: Potter til Planter
onsdag 07 aug 2024

POTTER TIL PLANTER

16:00 - 18:30 Børnehaven 3. sal 200 kr.

Forkæl dine planter med noget hjemmelavet keramik, det kan være alt fra potter, hængepotter, skilte til krydderurter eller noget helt tredje.
Med pølseteknik og pladeteknik udformer vi ting i ler som kan bruges til planter. Vi bruger vores hænder og enkle redskaber til at forme leret.

For at der er plads i ovnen til at alle kan få deres ting brændt er den maksimale højde og bredde på jeres kreationer 15 cm.

Efter workshoppen bliver kreationerne brændt og glaseret. Der kan gå omkring en måned før du kan hente din færdige keramik. Vi sender en mail når keramikken er klar til at blive hentet.

 


PRAKTISK INFO

Absalons keramikværksted ligger på 3. sal i lokalet, der hedder ’Børnehaven’. Du kommer derop ad trappen ved baren. Der er ingen elevator.

Workshoppen tager 2,5 time og koster 200 kr. pr. person.
Prisen inkluderer undervisning, materialer, brænding og glasering, udført af Absalons keramikere.

Kom i tøj, der kan tåle at blive snavset. Vores keramiker guider og giver gode råd, men vi kan ikke garantere, at alle lerkreationer klarer turen i ovnen.

OBS Husk at tjekke datoerne grundigt, før du køber billet! Købte billetter kan ikke refunderes eller byttes til en anden dato.

Har du spørgsmål, så skriv til os på info@absaloncph.dk

Vi glæder os til at se dig!