PARDANS 15 OktoberOkt 2021 20:00
PARDANS

I Absalon er vi vilde med dans! - Er du også?

 

Har du altid drømt om en hed tango med din kæreste, at genoplive folkedansen med dine efterskolevenner, en sjov swing med din mor, eller mangler I en icebreaker til jeres første date?

 

Hver fredag byder vi op til pardans. Vi skal prøve forskellige danse, og alle kan være med. Du behøver ikke at have vundet medaljen på Grethes danseskole i 1983. Det handler om at have det sjovt og om at lære hinanden at kende på en ny måde. Der undervises på et begyndervenligt niveau.

 

Vi danser to og to i en time oppe i ’Klubben’ på 1. sal. Herefter kan i fortsætte som I har lyst – måske med et glas vin nede i den store sal.

 

De næste fredages program:

4. NOVEMBER: Cha Cha Cha med Paula

11. NOVEMBER: Jive med Nanna

18. NOVEMBER: Rumba med Nanna

25. NOVEMBER: Bachata med Anna

2. DECEMBER: Samba med Paula

9. DECEMBER: Salsa med Anna

16. DECEMBER: Tango med Paula

 

Bedste dansehilsner Paula, Anna, Nanna, Steffanie & Absalon

 

PROGRAM:

 

4. November: Cha Cha Cha med Paula 

Cha cha cha’en er en flirtende og sjov pardans. Rytmik, legende hofter og hurtigt fodarbejde er i fokus når vi danser endnu en af de kendte latindanse.

 

11. November: Jive med Nanna

Jive er en variation af de klassiske swingdanse, og dermed en livlig og hurtig pardans. Med et højt tempo, er I sikret sved på panden og smil på læben når I svinger hofterne til de latinamerikanske rytmer.

 

18. November: Rumba med Nanna

Kom og bevæg hofterne til den sensuelle og langsomste af de Latinamerikanske danse, til tonerne fra caribiske rytmer.  Rumbaen er for Cuba hvad hiphop og breakdance er for New York.

 

25. November: Bachata med Anna

Dans tæt med musikken og hinanden til den sensuelle og bløde pardans Bachata. Denne latindans har et lidt langsommere og mere simpelt tempo end salsaen, hvor fokusset ligger på de flydende bevægelser og følingen af musikken.

 

2. November: Samba med Paula 

Den berusende Samba har rødder i de brasilianske rytmer. Det er en dans med plads til personlighed, hvor tempoet kan være skiftende, fra hurtige til helt langsomme bevægelser. Når du først begynder på sambaen, er det svært at stoppe igen.

 

9. December: Salsa med Anna

Overgiv dig til de glade cubanske rytmer når vi danser salsa denne fredag.  Atmosfæren vil summe af grin og danseglæde, når salsaens sensuelle natur giver smørelse til hofter og smilebånd.

 

16. December: Tango med Paula 

Tango er passionens pardans med temperament. I tangoen lærer i at fornemme hinandens bevægelser, give plads, følge og føre. At mærke hvor den anden er, helt ud i de fineste bevægelses nuancer.

 

 

PRAKTISK INFO:

 

OBS! Husk inde-sko til dans og bevægelse, da vi ikke må have udesko på i klubben.

 

Pris: 50kr. pr. person
Lokale: Klubben, 1. sal

 

Kom i god tid, vi starter til tiden.